مشاوره رایگان وکیل ملکی متخصص تهران

اگر در زمینه امور ملکی خود نیاز به مشاوره و راهنمایی داشته باشید می‌توانید از مشاوره رایگان وکیل ملکی بنیاد بین‌المللی حقوقی سنا بهره‌مند شوید. دعاوی ملکی به آن دسته از دعاوی حقوقی گفته می‌شود که بر سر املاک بین دو یا چند فرد ایجاد می‌شود.

لازم به ذکر است که در مشاوره رایگانی که توسط وکلای ما ارائه میشود.وکیل ملکی فقط و فقط در حد اینکه شما از موضوع به صورت کلی اطلاع داشته باشین توضیح میدهد در حداکثر زمان ۲ الی ۳ دقیقه و در صورتی که بخواهین از جزئیات سوال خود با خبر باشید خواهشمندیم لطفا با شماره های اعلام شده تماس حاصل فرمایید. ۸۸۱۴۰۸۰۸ -۰۲۱ 

با توجه به اینکه افرادی که قراردادهای ملکی را منعقد می‌کنند مانند بنگاه‌های املاک نسبت به مفاد قانونی و حقوقی انعقاد قراردادهای ملکی بی‌اطلاع هستند، بسیار اتفاق می‌افتد که بین طرفین قرارداد مشکلات حقوقی پیش می‌آید و مجبور به طرح دعوی در دادسرا می‌شوند. در چنین مواردی بهتر است ابتدا از مشاوره رایگان وکیل ملکی استفاده کنند اگر مشکل جدی باشد باید پرونده را به یک وکیل خبره بسپارند.

سوال از وکیل ملکی، وکیل خوب ملکی

مشاوره رایگان وکیل ملکی با گروه حقوقی سنا

معاملات ملکی حجم گسترده ای از معاملات امروز را تشکیل می دهند که هرروزه حجم عظیمی از پول و سرمایه از طریق معاملات ملکی جا به جا خواهد شد. لذا مشاوره با وکیل ملکی از ضرروریات انجام یک معامله با موضوع ملک و املاک است و اعتماد به حرف افراد غیر متخصص و استفاده نکرده از مشاوره وکیل ملکی ضرر های مالی سنگینی به بار می آورد که بعضا قابل جبران نیست و طبق اصول همان قرارداد و معامله ای است که به مفاد آن آگاه نبوده اید و ناآگاهانه حجم عظیمی از مسئولیت را برای خود ایجاد کرده اید یا حقوق خود را ساقط کرده اید

مشاوره رایگان با وکیل ملکی بنیاد بین المللی سنا شامل پرسیدن اصول کلی در خصوص امکان طرح دعوی ملکی مانند دعاوی سرقفلی، دعاوی  خلع ید و قلع قمع زمین، تصرف عدوانی،  اثبات مالکیت، ابطال سند مالکیت، تنفیذ معامله فضولی ملک، الزام به تنظیم سند و سند گرفتن برای ملک بی سند، درآوردن زمین از حکم منابع طبیعی، احراز قصد طرفین از معامله، افراز و جداکردن زمین شرکا از هم،  فسخ معاملات ضرری و… می باشد که وکلای متخصص سنا که در هر زمینه ای از موضوعات ملک و سرقفلی کتاب نگارش کرده اند به خوبی از پس آن برآمده اند و ضمانت استرداد وجه در صورت نارضایتی هم نشانی از حسن نیت وکلای با تجربه مجموعه است.

تماس-با-گروه-وکلای-سنا

دسته‌بندی دعاوی ملکی

به طور معمول سه دسته از دعاوی ملکی در دادسراها و دادگاه ها مطرح است. باتوجه‌ به ماهیت دعوی می‌توان برای آن پرونده کیفری یا حقوقی و یا ثبتی ایجاد کرد. در مورد هر یک از این دعاوی باید با وکیل ملکی مشورت کنید. مشاوره با وکیل ملکی یعنی وکیلی که در زمینه پرونده‌های ملکی آگاهی دارد و به طور کامل با مفاد قانونی املاک و مستغلات آشنایی دارد. از آخرین اخباری که در زمینه املاک و سرقفلی هست اطلاع کامل دارد و به آرای وحدت رویه و قانون هر بخشی مسلط است و از همه مهمتر در آن زمینه کار کرده و رای گرفته است.

  • دعاوی کیفری ملکی

برای دعوی‌های کیفری نیاز به دادخواست کیفری در دادگاه است. پس از مشاوره رایگان وکیل ملکی به شما خواهد گفت که نیاز به طرح دعوی هست یا خیر. اگر در هنگام خریدوفروش ملک با مواردی مانند: خریدوفروش مال غیر، انتقال دادن منافع اموال غیر به دیگری، جعل کردن سند، انجام کلاهبرداری در خریدوفروش و سند زدن ملک، خیانت‌درامانت و استفاده از سند جعلی ملک روبه‌رو شدید حتماً باید در دادگاه دادخواست کیفری بدهید.

  • دعاوی حقوقی ملکی

دعوی حقوقی بین طرفین یک ملک زمانی ایجاد می‌شود که یکی از طرفین، حال خریدار یا فروشنده به آنچه گه در هنگام معامله تعهد کرده است عمل نمی‌کند. در چنین مواردی طرف دیگر می‌تواند علیه او طرح شکایت کند و این دعوی تحت عنوان دعوی حقوقی در دادسرا مطرح است. به‌عنوان نمونه می‌توان از دعوی‌های حقوقی به: الزام به تنظیم کردن سند رسمی، فک کردن رهن، فسخ کردن یک قرارداد ملکی، برای الزام کردن فرد به تحویل دادن ملک و مواردی ازاین‌دست اشاره کرد.

  • دعاوی ثبتی ملکی

مشاوره رایگان وکیل ملکی به شما کمک می‌کند که بدانید برای کدام یک از انواع دعاوی املاک طرح دعوی کنید. مثلاً اگر مشکل طرفین بر سر ثبت‌اسناد ملک باشد باید در دادگاه طرح دعوی ثبتی کنند. چند نمونه از دعاوی ثبتی بدین شرح است: باطل کردن سند رسمی مشاع، باطل کردن سند مالکیت معارض، افراز ملک و …

مشاره با وکیل ملکی

 مزایای مشاوره رایگان وکیل ملکی

  • مشاوره رایگان با وکیل به شما کمک می‌کند تا تفاوت پرونده‌های حقوقی، کیفری و ثبتی را بدانید و به شما این امکان را می‌دهد که در دادگاه به‌درستی طرح دعوی کنید.
  • در زمان شما صرفه‌جویی می‌شود. وقتی وکیل نقشه راه را با مشاوره به شما بدهد دیگر هنگام طرح دعوی سردرگم نیستید و طبق آنچه وکیل به شما می‌گوید پیش می‌روید.
  • مشاوره رایگان وکیل ملکی هیچ هزینه‌ای برای شما ندارد یعنی شما به طور رایگان به اطلاعاتی دست پیدا می‌کنید که برای دستیابی به آن نیاز به‌صرف هزینه‌های زیادی داشتید. بنیاد بین‌المللی حقوقی سنا امکان مشاوره رایگان را برای شما عزیزان فراهم آورده است.
  • مشاوره با مشاور حقوقی یا وکیل شما را با حق‌وحقوق خود آشنا می‌کند. بسیار پیش می‌آید که طرفین یک معامله مثلاً خریدار یا فروشنده به جهت آشنا نبودن با مفاد حقوقی یک قرارداد سرشان کلاه برود یا اینکه در حقشان اجحاف صورت بگیرد؛ بنابراین بهترین کار این است که قبل از هر معامله ملکی با وکیل یا مشاور حقوقی ملکی مشاوره کنید.

تفاوت مشاور حقوقی با وکیل

امروزه افرادی که مشاوره می دهند هم وکلای دادگستری هستند هم کارشناسان حقوقی و کار هر دو هم قانونی است لکن مشاوره ای که توسط وکیل ملکی متخصص ارائه می شود با مشاوره ارائه شده توسط کارشناس حقوقی زمین تا آسمان متفاوت است.

اولین وجه تمایز وکیل با کارشناس در تخصصی عمل کردن وکیل است. وکلای بنیاد سنا موظفند صرفا در یک یا دو حوزه به شکل تخصصی وکالت کنند و همین باعث شده که کمترین میزان نارضایتی از مجموعه حاصل شود زیرا وکیل متخصص راه را کوتاه و هزینه را کاهش میدهد.

دومین مزیت مشاوره حقوقی رایگان ملکی وکلای سنا نسبت به مشاوره حقوقی کارشناسان حقوقی در بلد بودن طریق عمل و روندی است که حال حاضر در دادگاه ها وجود دارد و بعضا بسیار با کتب حقوقی و مطالب در آن متفاوت است

در بنیاد حقوقی بین المللی سنا ارائه مشاوره صرفا توسط وکلا آن هم نه هر وکیلی بلکه وکیل تخصصی آن حوزه ارائه می شود. افرادی که پروانه وکالت و دوره کارآموزی را طی کرده اند و در حوزه مربوطه و تخصصی مشغول فعالیتند و بار ها و بارها  موفق به کسب رای و نتیجه موفقیت آمیز  شده اند  مشاوره با وکیل قبل از اینکه پرونده خود را به او بسپارید چندین مزایا دارد که مهم‌ترین آن آگاه شدن از میزان تسلط وکیل به موضوع و اشراف او بر مفاد حقوقی و کیفری ملکی است. مشاوره رایگان وکیل ملکی فرصت خوبی برای سنجش میزان توانایی وکیلتان است. آن را از دست ندهید.

مشاوره ملکی تخصصی

مشاوره حقوقی ملکی به شکل حضوری یا تلفنی

ممکن است این سؤال برای شما ایجاد شود که بهتر است به شکل حضوری برای مشاوره حقوقی مراجعه کنم یا تلفنی؟ از لحاظ کیفی بین این دو نوع مشاوره تفاوت خاصی وجود ندارد و مشاور یا وکیل شما همان میزان تسلط و زمان را به کار شما اختصاص خواهد داد.

همچنین می‌توانید مدارک و اسناد خود را نیز برای وکیل به شکل آنلاین ارسال کنید. اما اگر مدارکی وجود دارد که نیاز به تحویل حضوری دارد بهتر است که دست‌کم یک جلسه را برای تحویل مدارک به وکیل یا مشاور خود اختصاص دهید. در غیر این صورت لزومی ندارد کلی ترافیک و خستگی را با نیت گرفتن مشاوره بهتر طی کنید. مشاوره وکیل ملکی به شکل تلفنی و آنلاین از لحاظ صرفه‌جویی در زمان و هزینه حتی برتری‌هایی بر مشاوره حضوری هم دارند. اما مشاوره رایگان وکیل ملکی صرفا در حد چند دقیقه و آن هم برای بررسی شدن یا نشدن پرونده و موضوع حقوقی شماست.

نکات مهم درباره مشاوره رایگان وکیل ملکی

برای اینکه از یک مشاوره خوب بهره‌مند شوید بهتر است که به نکاتی توجه کنید:

  1. در درجه اول اینکه گول مؤسساتی که به اسم مشاوره رایگان مبالغ هنگفتی را تحت عناوین مختلف از شما دریافت می‌کنند نخورید. وقتی گفته شده مشاوره رایگان یعنی شما نباید بابت صحبت با مشاور پولی پرداخت کنید و تنها با تماس یا مؤسسه یا وکیل می‌توانید با مشاورتان صحبت کنید.
  2. دومین مورد مهم این است که با شنیدن اینکه جایی مشاوره حقوقی رایگان ارائه می‌کند خیلی هیجان‌زده نشوید. ابتدا از اعتبار مؤسسه و حضور وکلا و مشاوران متخصص در آن مطمئن شوید. حتی می‌توانید پروانه وکالت و مشاوره آن‌ها را پیگیری کنید و پس از اطمینان از صحت ادعا با آن­ها مشاوره کنید. چون تجربه نشان داده که هر چیز رایگانی در نهایت ضرر و از دست دادن سرمایه چند برابر است.

 جمع‌بندی

امروزه به جهت عدم آگاهی طرفین معاملات ملکی از مفاد قانونی مرتبط با املاک مشکلات حقوقی زیادی بین دو طرف معامله ایجاد می‌شود. به جهت افزایش این دعاوی لازم است که هر یک از طرفین قبل از معامله به مشاوره رایگان وکیل ملکی مراجعه کند. با مشاوره شما هم از حق‌وحقوق خود و هم از وظایف و مسئولیت‌های خود در معامله آگاه خواهید شد و همین امر دعاوی ملکی را به حداقل می‌رساند.

52 پرسش و پاسخ ها

  • معصومه

    6 سپتامبر 2022 - 11:08 ق.ظ

    باسلام یک وکیل فعال میخوام برای پرنده ام که برائت خورده و ۲۰ روز فرست دارم اعتراض کنم

    • بهزاد زینالی

      7 سپتامبر 2022 - 12:09 ب.ظ

      سلام: با شماره ۰۲۱۸۸۱۴۰۸۰۸ تماس بگیرید

  • جلیل صادقی

    7 اکتبر 2022 - 6:04 ق.ظ

    سلام،کارمند اداری هستم و ریس اداره بدون سند و مدرک به اتهام اخذ عوارض خارج از ظوابط و قوانین به تخلفات اداری از من شکایت کرد،و سه سال تا صدور رای در خارج اداره در ساختمانی بصورت معلق مشغول گذران وقت شدم ،دیروز حکم بعد جلسات حضوری صادر و به دلیل ارائه ندادن مدرک توسط صاحب کار رای برائت صادر،حالا میتوانم از ریس اداره در دادگاه عمومی عارض شوم

  • شهرزاد چهارلويى

    7 اکتبر 2022 - 10:34 ب.ظ

    سلام
    ببخشید چه مدت طول میکشه سند المثنى رو دریافت کنیم؟

  • مینا

    10 اکتبر 2022 - 3:01 ب.ظ

    سلام با شوهرم دعوا کردم شوهرم یه لقد به شکمم زده و خونریزی ی کردم آیا زندان و به بهش میخوره البته شکایت کردم

    • بهزاد زینالی

      17 دسامبر 2022 - 1:50 ب.ظ

      سلام: علاوه بر دیه شش ماه حبس دارد

  • علیرضا

    11 اکتبر 2022 - 2:53 ق.ظ

    من چندسال پیش یه خط ایرانسل البته دخترم خدابیامرزم هدیه برام خرید.تقریبانزدیک ۲سال پیش گوشیمو دزدین وچندبعدتصادف شدیدکردم ۲۰روزه میتونم راه برم.زنگ زدم به اپراتور ایرانسل که برای گرفتن خطم.بمن میگن خط شمافروختیم.در صورتی که چندسال هم ازهمین خط استفاده کردم.اگه به اینکار دزدی نمیگن پس اسم اینکار چیه.من اگه شده زندگی خودمو بفروشم برای پس گرفتن خطم شک نکنید اینکارو میکنم.

  • رضارحمانی

    14 اکتبر 2022 - 12:32 ب.ظ

    با سلام بنده در سال ۸۵ مغازه ای رو اجاره کردم مبلغ ۳۰میلیون تومن پول پیش ماهی ۱ میلیون اجاره و تقریبا تاسال۹۱ هرسال یه مبلغی به اجاره اضافه میشد و تا لحظه آخر هم پرداخت شد مالک گفت مغازه رو با ملکش به شهرداری فروختم پاشو گفتم چشم .پولم؟ گفت خالی کن بهت میدم خالی کردم و نداد ۲ ساله بعد شکایت کردم و ۹۴ دادگاه رای داد که پوله شما رو باید با ضرر و زیان این آقا بده نامه دادگاه هم هست ولی ایشون برای جلسات دادگاه نیومدن اصلا و الان هم بعد از این همه مدت میگن که برو یه ضامن بیار که بهت حکم جلب بدیم پس اون حکم چیه ضامن برای چیه آیا میشه که نتیجه گرفت واصلا از نظر مبلغ ریالی با این تورم چیزی میشه که ارزش برو و بیا داشته باشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    • بهزاد زینالی

      17 دسامبر 2022 - 1:47 ب.ظ

      سلام: پول شما و خسارت قابل مطالبه است ولی خسارت از تاریخ درخواست شما حساب میشود.

  • رضا

    25 اکتبر 2022 - 2:32 ب.ظ

    سلام روز بخیر
    سوالی در مورد آپارتمانی که پدرم داشتند و با شخصی شریک شدند و در نهایت ۴ واحد به پدرم رسید و برای هر شش تا اولاد نیم دانگ از هر واحد به نام زد، در گذشته بدون اینکه من مطلع بشم دو واحد فروخته میشه و هیچ یک از خانواده به بنده اطلاع نمیدم در حالی که آن زمان بسیار مشکلات سر راهم بود و طفلی صغیر از همسر مرحومم را با بدبختی و نداری و نداشتن تمکن مالی بزرگ کردم و ستمها کشیدم و دلسوزی نداشتم همانند یک فرد بی خانواده با بنده رفتار شد حمایتی نبود …..۹۶پدرم مرحوم شدند و از بنده خواسته شد به دفترخانه برم و وکالتی طبق بقیه اعضا به یکی از برادرانم بدم جهت فروش و نقل و انتقال که تا امروز هیچگونه جوابی به بنده داده نشده و فقط میگویند یک واحد فروش رفته و هزینش و صرف واحدی کردیم که برای مادرمون هستش بابت مهریش…… و اینکه دو ماه بعد از وکالت بنده برادرم و از وکالت عزل کردم و هیچگونه امضایی به شخص یا اشخاصی ندادم بابت مهریه و نقل و انتقال و فروش ومدرکی موثق دارم یکی از واحدها به نام برادرم که بهش وکالت داده بودیم هستش حال راهنمایی بفرمایید چه کنم سپاس

  • هادی اسلامی فر

    25 اکتبر 2022 - 11:17 ب.ظ

    با سلام و،خسته نباشید خدمت اساتید:ترو خدا یه راه حل بهم بدید که از این باتلاق بیام بیرون،به خدا تمام سرمایه و امیدواری من و خانومم رو اول زندگیمون صاحب مغازه بالا کشید.
    تاریخ۱۴۰۰/۱۱/۱۵قرار شدش که یک قلاده برا اجاره مغازه ببندیم که من اون مغازه رو اجاره کنم،صاحب ملک به ما گفت که من آشنا دارم برا نوشتن قولنامه ماهم گفتیم صدرصد آشنایی که داره یا مشاوره املاک،دفتر معاملات ملکی،غافل از این که مارو برد داخل یک ساختمان چند طبقه وارد دفتر وکیل پایه یک دادگستری شدیم ولی به دلیل اینکه دومین سال بود که کاسب شده بودم هیچ اطلاعی از قوانیین،و…نداشتم در کل سر و گوش و چشم بسته بودم و چون اعتماد کردیم به صاحب ملک داخل دفتر وکیل نشستیم تا قرارداد تنظیم کردش ولی من،پدر،برادرم از مطالبی که اون وکیل داخل قولنامه نوشته بود هیچی متوجه نشدیم،بعپاز چند وقت فهمیدیم که چون مغازه اش جای خوبی نیست هر کس که میاد داخل مغازه بعداز۴,۵ماه میگه اگر امکانش هست فسخ قرارداد بکنیم،ولی این بار برای محکم کاری من برد پیش وکیل هم راهی برای فسخ قرارداد برام نزاشت،هم اینکه داخل توضیحات نوشته شده بعداز تمام شدن مدت اجاره نامه مستأجر،هزینه های مربوط به دارای،شهرداری،پروانه کسب بعهده مستأجر میباشد،الان که من میخوام مغازه رو تحویل بدم صاحب ملک میگه مالیات بهعده تو،در صورتی که پروانه کسب ندارم،از طرفی ماه قبل یک برگه مالیات اجاره برای صاحب ملک اومدش که به دلیل گرفتن اجازه فلان قدر از دو مغازه باید..پرداخت کنی،الان فکر کنم میخواد بندازه گردن من که مالیات بدم،ایا این که تو قولنامه به همین شکلی که میگم نوشته شده به من تعلق میگیره؟؟
    هزینه های مربوط به مالیات،شهرداری،پروانه کسب بعهده مستأجر می‌باشد.

  • علی محمد پور

    29 اکتبر 2022 - 4:27 ب.ظ

    سلام خانم من دانشگاه قبول شده میخواهد برود دانشگاه درس بخوند در حالی که در سند ازدواج من شغل خانم من خانه دار نوشته و من در سند ازدواج چنین تعهدی ندادم که برود در دانشگاه درس بخوند حالا با توجه به این تفاسیر من میتونم نزارم خانمم بره به دانشگاه اگه ددخواست منع ادامه تحصیل زوجه از درس خوندن بدم قبول میکنه دادگاه یا نه

  • مهردادن

    31 اکتبر 2022 - 7:46 ب.ظ

    باسلام
    پدرمن ازسال ۹۸ تومورمغزی بدخیم داشت وعمل مغز دوبار انجام داده وچون پزشک معالج جوابش کرده بود روحیه اش را باخته بود حتی راه هم نمیرفت همش خواب بود حرف نمیزد وخونه نشین شده. وامسال فوت شدن‌اکنون بردار مجردومادرمن مبایعه نامه ای اوردن که میگن بابا درسال ۹۹ درقبال ۱میلیاردوپانصد بهش طلا دادیم. ایامعامله پدرمن باوجودی میدونست داره میمیرد وروحیه اش خراب است قابل قبول است؟
    ایا من به عنوان یکی از وراث میتونم دادخواست ابطال مبایعه نامه روبدم به لحاظ روحیه بد پدرم.
    واین ۱میلیاردوپانصدتومن طلا الان کجاهست مگراین مقدار طلا الان جرماترک حساب نمی شود‌.من چطومیتونم این مبایعه نامه رو باطل کنم.

    • بهزاد زینالی

      17 دسامبر 2022 - 1:41 ب.ظ

      سلام: باید اثبات شود که پدرتان محجور بوده است

  • مصطفی عزیزی مرام

    7 نوامبر 2022 - 3:23 ب.ظ

    سلام.یک واحد آپارتمان خریدم ۲۰۰ تومن از ثمن معامله رو نگه داشتم برای سند .فروشنده از تحویل واحد به ما خودداری میکنه باید چکار کنم؟از زمان تحویل ملک در مبایعه نامه ۱۰ روز گذشته

    • بهزاد زینالی

      17 دسامبر 2022 - 1:39 ب.ظ

      سلام: میتوانید الزام به تحویل مبیع نمایید و بهمراهش الزام به تنظیم سند بدهید

    • پیمان

      21 ژانویه 2023 - 1:30 ق.ظ

      سلام من خانه پدربزرگم زندگی میکنم بامادرم بابابزرگم چهاردانگ ازخانه رابه من مادرم داده یعنی دودانگ به من دودانگ به مادرم مابرق گازمون دوباره گرفتیم اون دودانگ بابا بزرگم که الان فوت کرده برقش سواهستش الان بچهاش شکایت کردن واسه من مادرم که میخوان خانه روبزارن مزایده یعنی چهاردانگ ماهم میره مزایده یانه فقط دودانگ اونامیره مزایده ممنون

  • علی

    11 نوامبر 2022 - 4:14 ب.ظ

    اینجانب ۱۹ سال پیش یک قولنامه صوری در بنگاه نوشتم و هیچ شاهدی هم پای آن را امضا نکرده و همان روز اصل و نسخه دوم آن را در همان بنگاه امحا کردیم و تنها فتوکپی آن را برابر با اصل کرده به اداره مالیات ارائه شد الان که فروشنده صوری ۱۰ سال قبل به رحمت خدا رفته و بنگاه دار هم فوت کرده نمی دانم آیا آن کپی در آینده می تواند مورد سواستفاده از طرف وراث خریدار صوری قرار گیرد با این توضیح که در متن قولنانه چند شرط نوشته شده بود که مثلا خریدار مبلغی را نقدا تحویل فروشنده کرده و باید ملکی را هم تحول فروشنده دهد و مبلغی دیکر را هم بعدا به فروشنده بدهد اما اصلا مشخص نشده چه تاریخی فروشنده باید ملک را تحویل خریدار دهد تنها در قسمت زمان تحویل به خریدار نوشته شده در روز معامله و بنگاه دار هم که ۶م اکنون فوت کرده آن زمان گفت عمدا به این شکل قولنانه را نوشتم که صوری بودن آن مبرهن و واضح باشد اما نمی دانم به لحاظ حقوقی این قولنامه صوری است

  • یزدانی

    11 نوامبر 2022 - 9:18 ب.ظ

    سلام برای انحصاروراثت وگرفتن سهم الارث خودم چگونه بایدوکیل مضاعدتی گرفت چون توان مالی گرفتن وکیل با هزینه راندارم

  • مرجان

    20 نوامبر 2022 - 11:55 ق.ظ

    باسلام،همسرم بهمراه ۳نفراز اعضای خانواده شون یک زمین خریدن و پروانه گرفتن و چهارواحد اپارتمان ساختن و همگی دراین اپارتمانها ساکن شدیم،ساختمان پایانکار ندارد وهیچ سندی برای واحدها نگرفتیم اما سندزمین به نام همسرم هست.بدون گرفتن سند،همسرم چطوری میتونن واحداپارتمانی کهخودمون در اون ساکن هستیم بنام من بزنند چون اصلا اطمینانی به خانوادشون ندارن که بعدازفوت ایشان من بتونم مالک این خونه باشم

    • بهزاد زینالی

      17 دسامبر 2022 - 1:37 ب.ظ

      سلام: می توانید از طریق مبایعه نامه خریداری شده اقدام به صلح نمایید

  • فرشاد

    28 نوامبر 2022 - 3:06 ق.ظ

    سلام،بنده یک زمین مشاع به متراژ ۲۷۵۶ متر از پدربزرگم خریداری کردم و ازش سند گرفتم و اون موقعutmنزدم و الان که نقشه utm رو گرفتم فهمیدم که جز مستثنیات است و قسمت مستثنیات رو درخواست سند دادم و الان اداره ثبت از وضعیت ثبتی از قسمت درخواست داده گرفته و میگه این تیکه به نام کسی دیگر است،در صورتی که در یک برگه که از منابع طبیعی دارم نوشته شده نقشه ی متصرفی اقای فلان(پدربزرگم)واقع در فلان که جهت ارائه به دبیرخانه کمیسیون ماده ۳۴ ترسیم گردیده.مساحت۱۸۹۰۰ متر،در پایین نقشه ی ترسیم شده نوشته مقدار ۴۵۴۰ متر از زمین مورد تقاضا برابر سوابق اجرای ۵۶ جز مستثنیات میباشد و ۱۴۳۶۰ متر هم که بهش سند دادن،بی زحمت اگه امکان داره بنده رو راهنمایی کنید ممنون

    • بهزاد زینالی

      17 دسامبر 2022 - 1:36 ب.ظ

      سلام: میتوانید درخواست تصحیح نمایید

  • افشار

    1 دسامبر 2022 - 9:14 ب.ظ

    سلام وقتتون بخیر منزل ما در سال ۴۰ ساخته و در سال ۴۹ خریداری شدخوشبختانه بدون هیچ خلافی دخل و تصرف و نوسازی یا اضافات در معابر قولنامه شده محضر گفته چون قبل از سال ۵۵ منزل ساخته و معامله شده نیاززبه پایان کار نبست اما خریدار مفاصاحساب بند کرده میخواد چگونه می‌توان با توجه به تبصره ۸ ماده ۱۰۰ شهرداری بدون پایان کار مفاصاحساب از شهرداری دریافت کرد و در قرار داد مشمول ضر ر و زیان نشد در ضمن استعلام سازمان ثبت اسناد محضر و دارایی و اجازه به نقل و انتقال بلامانع مالک به خریدار داده تاریخ سند محضر هم یک هفته دیکر هست ولی خریدار میگه تا مفاصاحساب آماده نشه در محضر برای سند زدن حاضر نمیشه از خدمات الکترونیک هم درخواست مفاصاحساب کردبم برای پایان کار از منزل مخروبه دیدن کردن و گفتند خرابه است و استحکام نداره و اصلا پایان کار نمیدن به چه صورت می توان بدون پایان کار که منزل بیش از ۶۱ سال ساخته شده بنا به ماده ۱۰۰ قانون شهرداری تبصره ۶ و ۸ اقدام کرد تا خریدار در جلسه محضر حضور پیدا کنه و سند بزنیم انتقال بدیم

  • افشار

    1 دسامبر 2022 - 9:14 ب.ظ

    سلام وقتتون بخیر منزل ما در سال ۴۰ ساخته و در سال ۴۹ خریداری شدخوشبختانه بدون هیچ خلافی دخل و تصرف و نوسازی یا اضافات در معابر قولنامه شده محضر گفته چون قبل از سال ۵۵ منزل ساخته و معامله شده نیاززبه پایان کار نبست اما خریدار مفاصاحساب بند کرده میخواد چگونه می‌توان با توجه به تبصره ۸ ماده ۱۰۰ شهرداری بدون پایان کار مفاصاحساب از شهرداری دریافت کرد و در قرار داد مشمول ضر ر و زیان نشد در ضمن استعلام سازمان ثبت اسناد محضر و دارایی و اجازه به نقل و انتقال بلامانع مالک به خریدار داده تاریخ سند محضر هم یک هفته دیکر هست ولی خریدار میگه تا مفاصاحساب آماده نشه در محضر برای سند زدن حاضر نمیشه از خدمات الکترونیک هم درخواست مفاصاحساب کردبم برای پایان کار از منزل مخروبه دیدن کردن و گفتند خرابه است و استحکام نداره و اصلا پایان کار نمیدن به چه صورت می توان بدون پایان کار که منزل بیش از ۶۱ سال ساخته شده بنا به ماده ۱۰۰ قانون شهرداری تبصره ۶ و ۸ اقدام کرد تا خریدار در جلسه محضر حضور پیدا کنه و سند بزنیم انتقال بدیم

    • افشار

      1 دسامبر 2022 - 9:18 ب.ظ

      سلام وقتتون بخیر آیا می شود برآی منازل فرسوده و کلنگی که بیش لز ۵۰ سال از ساخت آنها میگدرد بدون پایان کار مفاصاحساب دریافت کرد دفترخانه نثل و انتقال مالک به خریدار را بلامانع بدون داشتن پایان کار دانسته ولی خریدار مفاصاحساب میخواد که دریافت پایان کار بدین صورت مقدور نبست در این مورد چه باید کرد انتقال سند بدون دردسر انجام شود

  • بدری مهاجرانی

    6 دسامبر 2022 - 8:47 ب.ظ

    لا سلام و وفث بخیر،
    من قرارداد وکالت الکترونیک با یک وکیل خانم تنظیم کردم ولی منصرف شدم و به وکیل گفتم فعلا نمی خواهم انجامش دهی. امروز به من پیام داده که وکالت آن پرونده و شکایت را به دادگاه ارائه دادم. مگو بدون مشورت با من میتوانسته اینکار را بکند؟ من کلا از شکایت منصرف شدم. چه باید انجام لدهم؟

  • بیتا مهاجرانی

    6 دسامبر 2022 - 8:50 ب.ظ

    لا سلام و وفث بخیر،
    من قرارداد وکالت الکترونیک با یک وکیل خانم تنظیم کردم ولی منصرف شدم و به وکیل گفتم فعلا نمی خواهم انجامش دهی. امروز به من پیام داده که وکالت آن پرونده و شکایت را به دادگاه ارائه دادم. مگو بدون مشورت با من میتوانسته اینکار را بکند؟ من کلا از شکایت منصرف شدم. چه باید انجام لدهم؟

    • بهزاد زینالی

      17 دسامبر 2022 - 1:35 ب.ظ

      سلام: میتوانید با یک لایحه وکیل را عزل نمایید

  • سید حسن صدری

    8 دسامبر 2022 - 2:55 ب.ظ

    سلام
    وقتتون بخیر
    تازه ملکی رو خریدم
    در حاشیه خیابان بالای دو مغازه
    یک طبقه بنا شده
    درب ورودی ان از حیاطی کوچک از داخل کوچه است
    مغازه دار مالک مغازه است و از پنجاه متر کل زمین ۹ متر مغازه مربوط به ایشان است
    ادعا میکند حیاط و پشت بام مشاع است و میتواند کلید داشته باشد
    راهنمایی میفرمایید

    • بهزاد زینالی

      17 دسامبر 2022 - 1:33 ب.ظ

      سلام: اگر مشاعی باشد باید ساکنین کلید داشته باشند

  • بهارشیرازی

    10 دسامبر 2022 - 11:37 ق.ظ

    سلام برای درخواست دادنامه برای بیمه بیکاری چ کاری الزام است ک انجام بدم ممنون میشم پاسخ بدین

  • siamak

    21 دسامبر 2022 - 11:36 ق.ظ

    هرماه از مبلغ حق والتدریس کم میکنند و کسی هم جواب گو نیست
    سازمان آموزش فنی و حرفه ای اراک

  • مهدی سلطانی نژاد

    24 دسامبر 2022 - 8:39 ب.ظ

    سلام وعرض ادب
    در سال ۱۳۳۹ مرحوم پدرم در شهرستان بافت زمینی خریداری وروی ان ساختمان احداث شده سند زمین دستی هست با توجه که بیش از ۶۰ سال می گذرد چگونه سند رسمی عرصه واعیان بگیریم
    از راهنمایی شما سپاسگزارم

    • بهزاد زینالی

      5 مارس 2023 - 12:43 ب.ظ

      سلام
      با توجه به مواردی که اعلام کردین ممکن هست راهکار های مختلفی در این زمینه وجود داشته باشد که میتوان با استناد به تمام مدارک بهترین راهکار ها رو پیش بگیرین در این خصوص کتاب اثبات مالکیت در رویه دادگاه ها جناب آقای مهدی زینالی یا مشاوره با خود ایشان میتواند راهگشا باشد.

  • سعید جابری

    30 دسامبر 2022 - 2:16 ق.ظ

    سلام.اگر زمین کشاورزی ارثیه در حدی باشد که سهم هر نفر در حد پایین و کمتر از یک هکتار باشد به وارث دختر هم زمین می‌رسد یا مبلغی معادل سهمش پرداخت میشود

    • بهزاد زینالی

      17 جولای 2023 - 11:00 ق.ظ

      سلام به وراث دخر مبلغی معادل زمین میرسد

  • حمید

    4 ژانویه 2023 - 8:18 ب.ظ

    سلام من یک زمین تجاری خریدم ‌‌املاکی قولنامه رو نوشته خریدار و فروشنده امضا کردند ‌‌ اما ده روز که چک پاس نمیکنه آیا میتواند زمین پس بگیرد

    • بهزاد زینالی

      31 می 2023 - 12:55 ب.ظ

      سلام درصورتی که در قرارداد حق فسخ وجود داشته باش پاسخ مثبت خواهد بود

  • زهرا

    9 ژانویه 2023 - 12:55 ق.ظ

    از سال ۹۷طی دادنامه و سند طلاق ۲دانگ از ملکی سهم من بود.ولی بدلایلی نتونستم اقدامی بکنم. سال۹۹ اقا کله ملک رو به اسمه خانم جدید زده بوده. سال ۱۴۰۱ هم خونه رو فروخته و ملک جدیدی گرفتن. من امسال اقدام کردم برای اجرای احکام و دستور دادن برا ثبت سند دو دانگ اما اقا اظهار کرد که اصل مال تلف شده و طبق ماده ۴۶ قیمت گذاری بشه . بدون رضایته من کارشناس رفته قیمت گذاشته. درحالیکه من خود دو دانگ را مبخام. نه مبلغشوگ چیکار کنم. میتونم ابطال معامله رو بخام. میتونم شکلیت کنم برا فروش مال غیر. یا باید کارشناس هر مبلغی میزنه قبول کنم؟

  • مدیر ساختمان

    9 ژانویه 2023 - 3:02 ب.ظ

    سلام. قبل از هر چیز ممنونم که بدون قبول هزینه مشاوره رایگان میدید. من مدیر یک آپارتمان ۸ واحدی هستم. یکی از واحدها بدلیل اینکه با بنده مشکل داره مدیریت بنده رُ به رسمیت نمیشناسه. (۶ واحد دیگر با من موافق هستند) و .شارژ پرداخت نمیکنه. بارها ابلاغ و اخطار مدیریتی از طرف اهالی ساختمان به‌ایشون ابلاغ کردم و حتی ۳ بار جلسه گذاشتم که قرار شد ایشون شارژ به حساب یکی از واحدها واریز کنه اما هنوز هم شارژ ی پرداخت نکرده و به من گفت برید شکایت کنید. من میخوام هزینه های مصرفی آب و گاز و .. رانپردازم تا قطع بشه. بنظرتون بعد از قطع آب و گاز ایشون میتونه از من به نفع خودش شکایت کنه؟ راه‌کار بهتری به نظرم نمیرسه. لطفا راهنمایی کنید. سپاس

    • بهزاد زینالی

      31 می 2023 - 1:01 ب.ظ

      سلام شما به عنوان مدیر ساختمان میتوانید به دلیل عدم پرداخت شارژ ساختمان خدمات عمومی ایشان رو قطع کنید و در مراجع قضایی این دعوا فقط در خصوص مقام شما به عنوان مدیر ساختمان قابل پیگیری خواهد بود و قانون این حق را به مدیر ساختمان داده که در صورت عدم پرداخت شارژ ساختمان شما اقدامات لازم رو انجام بدین

  • علی رسولی

    22 ژانویه 2023 - 9:03 ق.ظ

    باسلام و خسته نباشید
    بنده در سال۸۳ در یک تعاونی مسکن عضو شدم و اقدام به ابتیاع یک واحد آپارتمان نمودم تا اینکه در سال ۹۹ در مجمع عمومی مدیر عامل و بازرس گفتند واحدها جهت محاسبه بهای تمام شده باید به کارشاسان رسمی دادگستری ارجاع شوند چون قابل واگذاری است و پروزه تکمیل است و همین طور هم شد و بهای تمام شده محاسبه و از طرف تعاونی طی مصوبه مطالبه شدو با پرداخت طلب واحدها طبق قرارداد و اساسنامه و نظریه کارشناسان تحویل داده شد و الان ۲ سال است که افراد در واحدهای خود ساکن هستند و اما تعاونی درسال ۱۴۰۰ و۱۴۰۱ مجمع عمومی تشکیل داده و از صاحبان واحدها متری ۱ میلیون تومن هم مطالبه می کند و هرکس ندهد انشعابات آن را وصل نمی کند و در ضمن به داوری اتاق تعاونی شکایت کرده و با اعمال نفوذ رای میگیرد حالا برای باز کردن انشعابات چه باید کرد و برای ابطال رای داوری چگونه اقدام نمائیم ممنون خیلی سخت شده ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

  • غلامرضا موسی زاده

    22 ژانویه 2023 - 2:17 ب.ظ

    باسلام ووقت به خیر
    زن برادر اینجانب درسال ۹۲ بابت قسمتی ازمهریه خود سهم الارث برادرم را توقیف وسند ۱/۲ دانگ به نام خود صادر میکند
    درسال ۱۴۰۰ طبق اظهارنامه رسمی تقاضای اجرت المثل ایام تصرف را مینماید. ودراین مدت (سال ۹۲ تا ۱۴۰۰ ) به خوبی و خوشی در ملک مشاع رفت وآمد داشته و هیچگونه ادعایی نداشته
    سوال اینه که آیا اجرت المثل ایام تصرف از تاریخ ابلاغ اظهارنامه می‌بایستی محاسبه بشود تا از تاریخ ثبت سند
    ممنون از راهنمایی شما

  • مجید

    18 آوریل 2023 - 12:21 ق.ظ

    سلام، یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم ، و ولی در تاریخ نقل و انتقال نتوانستم در دفترخانه حاضر شوم ، از طرفی فروشنده هم به دلیل آماده نشدن سنددر دفتر خانه حاضر نشد ، به این دلیل مجدد اظهار نامه دادم و درخواست کردم در تاریخ مشخص دیگر (یک ماه بعد) مراجعه کنیم و نقل و انتقال انجام شود.متاسفانه فروشنده در آن تاریخ حاضر نشد و از دفتر خانه عدم حضور فروشنده را در آن تاریخ گرفتم ، آیا با این شرایط میتوانم خسارت عدم تعهد درج شده در مبایعه نامه را مطالبه کنم ، ضمن اینکه فروشنده بعد از ۶ سال هنوز هم موفق به گرفتن سند نشده، سپاسگزارم از راهنمایی شما

  • مجید

    18 آوریل 2023 - 12:35 ق.ظ

    سلام، اگر در مبایعه نامه خرید آپارتمان ، نوشته شود :”چنانچه فروشنده به تعهد خود نسبت به انتقال سند اقدام ننماید باید به ازای هر روز مبلغی را بابت خسارت عدم تعهد به خریدار پرداخت نماید” آیاخریدار باید اثبات کند به دلیل عدم اجرای تعهدِ فروشنده ، دچار خسارت شده یا نیازی به اثبات ندارد ، سپاس از شما

    • بهزاد زینالی

      31 می 2023 - 12:34 ب.ظ

      سلام پاسخ مثبت است و شما فقط زمانی که به جای عدم انجام تعهد وجه التزام بنویسید دیگر نیاز به اثبات این مسئله خواهد بود

  • اسفندیار

    18 آوریل 2023 - 12:40 ق.ظ

    سلام، یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم ، و ولی در تاریخ نقل و انتقال نتوانستم در دفترخانه حاضر شوم ، از طرفی فروشنده هم به دلیل آماده نشدن سنددر دفتر خانه حاضر نشد ، به این دلیل مجدد اظهار نامه دادم و درخواست کردم در تاریخ مشخص دیگر (یک ماه بعد) مراجعه کنیم و نقل و انتقال انجام شود.متاسفانه فروشنده در آن تاریخ حاضر نشد و از دفتر خانه عدم حضور فروشنده را در آن تاریخ گرفتم ، آیا با این شرایط میتوانم خسارت عدم تعهد درج شده در مبایعه نامه را مطالبه کنم ، ضمن اینکه فروشنده بعد از ۶ سال هنوز هم موفق به گرفتن سند نشده، سپاسگزارم از راهنمایی شما

    • بهزاد زینالی

      31 می 2023 - 12:32 ب.ظ

      سلام بله میتوانید درخصوص خسارت مبایعه نامه و عدم حضور در دفترخانه همراه با الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده دادخواست بدین

  • بهروز

    3 می 2023 - 10:31 ب.ظ

    سلام . برای عدول از دستور فروش نیازی به اخذ حکم ابطال دستور فروش هست یا خیر؟ چون برخی از قضات و حقوقدانان میگویندچون طرح دعاوی فروش ترکه در محاکم قضایی منجر به صدور حکم فروش نمیشود نیازی به اخذ حکم ابطال فروش نیست و دستور فروش براحتی قابل عدول است ودر صورت عدول از دستور فروش پرونده اجرایی مختومه تلقی میگردد. لطفا راهنمایی فرمایید. ممنون. ضمنا اگر در این خصوص ماده واحده وجود دارد ذکر نمایید .ممنون.

  • سحر عابدی

    12 ژوئن 2023 - 11:48 ق.ظ

    با سلام،
    من مستاجر بودم قرارداد تا ۱۴۰۲/۰۲/۰۱ تمام شده که در ماه اول صاحب خانه فوت شد و تا انحصار وراثت شده بین سه فرزندش، البته من با یکی از پسرهاش در ارتباط بودم. که ایشان از ماه دوم اذیتی نبود که نکرده باشد. بعد از پایان قرارداد هم پول پیش که ۱۲۰ میلیون بود را ندادند و با شکایت به شورای حل اختلاف با مامور خانه را تخلیه کرده و بعد دادخواست دادم که ۲۴ خرداد وقت دادگاه داده اند. برای این منظور نیاز به لایحه دارم برای درخواست ضرر و زیان که این مدت متحمل شده و هزینه های دادرسی که دادخواس حدود ۴ میلیون دریافت کردند. برای نحوه ی دادخواست کمک می خوام که چه بکنم. و اینکه چطور پول پیش را می توانم دریافت کنم. با توجه به اینکه روزانه ۲۰۰ هزار تومان در قرارداد قید شده؟؟؟؟ و چقد طول میکشه

    • بهزاد زینالی

      17 جولای 2023 - 11:12 ق.ظ

      سلام لطفا با شماره مستقیم ۰۲۱۸۸۱۴۰۸۰۸ تماس حاصل فرمایید تا وکلا به تمام سوالات شما به صورت رایگان پاسخ بدن موفق باشد.

پرسش و پاسخ بسته شده اند