با بهترین وکیل کلاهبرداری در تهران آشنا شوید

شما می‌توانید با به اشتراک گذاشتن دیدگاه و تجربیات خود در انتهای مقاله به گفتمان آنلاین با کارشناسان وینداد و دیگر کاربران بپردازید.

آنچه در این مقاله می آموزیم

در ماده ابتدایی قانون مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری به مصادیقی از کلاهبرداری و اشاره ضمنی به چیستی آن صورت گرفته است.

به این ترتیب که هر کسی از راه حیله و تقلب مردم را به وجود شرکت ها یا تجارتخانه ها یا کارخانه ها یا موسسات موهوم یا به داشتن اموال و اختیارات واهی فریب دهد.

وکیل پایه یک دادگسترییا به امور غیر واقع امیدوار نماید.

یا از حوادث و پیش آمدهای غیرواقع بترساند و یا اسم و عنوان مجعول اختیار کند و به یکی از وسایل مذکور و یا وسایل تقلبی دیگر وجوه و یا اموال یا اسناد یا حواله جات یا قبوض یا مفاصا حساب و امثال آنها تحصیل کرده و از این راه مال دیگری را ببرد کلاهبردار محسوب می شود.

کلاهبرداری چه نوع جرمی است؟

کلاهبرداریکلاهبرداری یکی از جرائم علیه اموال است که در قانون یه مصادیقی از آن اشاره شده است اما تعریف حقوقی آن را می توان اینگونه بیان کرد که کلاهبرداری “تحصیل مال با توسل به وسایل متقلبانه ” می باشد.

برای تحقق جرم کلاهبرداری شرایط و ضوابطی لازم است زیرا هر تحصیل و بردن مالی کلاهبرداری نیست اگرچه ممکن است سرقت یا عنوانی دیگر باشد اما صدق هر عنوان مجرمانه بر رفتار خاص باید با دقت صورت گیرد زیرا عناوین مجرمانه مجازات های متفاوتی دارند.

در کلاهبرداری شناخت احکام جزئی و موارد تحقق آن، نیازمند سواد حقوقی است و برای افراد دیگر تشخیص عنوان مجرمانه دشوار است.

زیرا برای مثال آنچه در عرف به کلاهبرداری اطلاق می شود لزوما از نظر قانون و حقوق کلاهبرداری نیست، لذا وکیل دادگستری می تواند موارد تحقق کلاهبرداری را تشخیص دهد و نحوه پیگیری قضایی آن را نیز بهتر می شناسد.

کلاهبرداری چه نوع جرمی است؟

ویژگی پرونده کلاهبرداری

گفتیم که کلاهبرداری برای تحقق یافتن، نیازمند تحقق شرایطی است که یکی از این شرایط اساسی “بردن مال” توسط شخص کلاهبردار است و تا زمانی که این مهم انجام نشود جرمی محقق نشده است.

از طرفی به جر خود کلاهبرداری شروع به کلاهبرداری نیز جرم می باشد و طبیعتا مشارکت در کلاهبرداری جرم و قابل مجازات است و این مجازات شریک تفاوتی با شریک دیگر نمی کند مگر این که یک نفر نقش معاون در جرم را داشته باشد که مجازات وی کمتر از مجازات فاعل اصلی است.

برای اطلاع و آگاهی از ریز و درشت این موارد باید از مشورت وکیل دادگستری که متخصص در امور کیفری است استفاده کرد، موسس گروه وکلای سنا از وکلای تخصصی بهره مند است که شما می توانید از تجربه بهترین وکلای کلاهبرداری در زمینه پرونده خود استفاده کنید.

عناصر کلاهبرداری

عناصر کلاهبرداریباید تحقق جزم و مجرم شناختن یک فرد باید عناصری با هم جمع شوند تا فرد مرتکب یک جرم شناخته شود.

یکی از آن ها عنصر قانونی است که در بالا اشاره کردیم یعنی قانون باید یک رفتار خاص را قابل مجازات بداند در غیر این صورت هیچ کس در قبال هیچ رفتاری قابل مجازات نخواهد بود.

مورد دیگر عنصر مادی است یعنی فرد فعل هایی را باید با سوءنیت انجام دهد و فرد را فریب بدهد و با یک کار و فعل متقلبانه موجب اغفال فرد شود. برای مثال با دروغ یا با ارائه مدارک دروغین به جهات های مختلف از دیگران پول و مبلغی اخذ کنند.

در عنصر روانی شخص باید قصد این کار را بکند و با آگاهی نیز اقدام به این امر نماید. یعنی عالما و عامدا وسایل متقلبانه را به کار ببرد.

نکته دیگر این که لازم است که فرد قربانی به اقدامات شخص کلاهبردار جاهل باشد در غیر این صورت جرم مزبور تحقق نیافته است.

با تمام این اوصاف باید گفت تا زمانی که تمام ارکان و عناصر گفته شده جمع نشوند جرمی رخ نداده است لذا لازم است برای اثبات این امور از وکیل متخصص در امور کیفری بهره برد که در این زمینه سواد کافی و پرونده های فراوانی را تجربه کرده است.

دسترسی به بهترین وکیل کلاهبرداری را می توانید از گروه وکلای سنا جویا بشوید.

عناصر کلاهبرداری

کلاهبرداری در قانون جدید کاهش مجازات حبس تعزیزی

کلاهبرداری طبق مقررات قبلی جرمی غیر قابل گذشت بود ولی در حال حاضر طبق مقررات سال ۹۹ تغییرات بسیاری در نوع جرم پدید آمده است ابتدائا باید گفت که این جرم با وجود حد نصاب ۱۰۰ میلیون به صورت قابل گذشت درآمده و این خود تحول به شمار می آید.

همچنین مجازات های در حکم کلاهبرداری نیز قابل گذشت شده اند و این خود هم باعث می شود شامل تبصره اصلاحی ماده ۱۰۴ شود یعنی مجازات آن به نصف کاهش یابد و هم اینکه از بسیاری از نهادهای ارفاقی بهره مند شود.

البته این جرم در صورتی قابل گذشت است که مبلغ مورد کلاهبرداری ۱۰۰ میلیون بیشتر نباشد در غیر این صورت همچنان غیر قابل گذشت است.

اما جرائم در حکم کلاهبرداری حد نصاب ۱۰۰ میلیون لازم نیست و مطلقا در صورت داشتن بزه دیده قابل گذشت است.

مجازات کلاهبرداری طبق قانون جدید

طبق قانون جدید که مجازات جرائم قابل گذشت و حبس آنها به نصف کاهش پیدا کرده باید ببینیم که مقدار مبلغ کلاهبرداری شده چه میزان است اگر بیشتر از ۱۰۰ میلیون باشد در کلاهبرداری ساده ۱ تا ۷ سال و در کلاهبرداری مشدد که با وسایل ارتباط جمعی انجام شده یا اینکه فرد خود را مامور دولت معرفی می کند حبس آن ۲ تا ۱۰ سال است.

اما اگر کمتر از ۱۰۰ میلیون باشد؛ چون قابل گذشت می باشد لذا در کلاهبرداری ساده حبس فرد ۶ ماه تا ۵/۳ (سه سال و نیم) و در کلاهبرداری مشدد ۱ سال تا ۵ سال خواهد بود.

وکیل متخصص کلاهبرداری هر یک از این حالت ها را به خوبی مسلط است و حتی اگر جرم فرد محقق باشد می تواند در صورت وجود شرایط مثل ندامت و… از دادگاه از طریق نهاد های ارفاقی مختلف مجازات وی را کاهش بدهد به گونه ای که حتی ممکن است فرد با وجود محکومیت به حبس فرستاده نشود.

برای راهنمایی از وکیل کلاهبرداری از طریق موسسه گروه وکلای سنا اقدام کنید.

مجازات کلاهبرداری طبق قانون جدید

جرائم در حکم کلاهبرداری

جرائم در حکم کلاهبرداری اگرچه ماهیت خود کلاهبرداری را ندارند اما قانون گذار همان حکم کلاهبرداری یعنی همان مجازات کلاهبرداری را برای آنان مقرر کرده است.

به عبارتی جرائم در حکم کلاهبرداری مجازاتشان با خود کلاهبرداری یکسان است با این تفاوت که برخلاف آن در در اینجا مبلغ موضوعیت ندارد و در هر حال مجازات مقرر به نصف کاهش پیدا می کند بدون توجه به میزان مبلغ.

این جرائم عبارت اند از:

  • تبانی برای بردن مال دیگران.
  • انتقال مال غیر.
  • ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻣﺎﻝ ﻏﯿﺮ ﺑﻪ ﻋﻮﺽ ﻣﺎﻝ ﺧﻮﺩ.
  • ﺗﻘﺎﺿﺎﯼ ﺛﺒﺖ ﻣﻠﮏ ﺑﺮ ﺧﻼﻑ ﻭﺍﻗﻊ.
  • ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺗﺼﺪﯾﻖ ﺍﻧﺤﺼﺎﺭ ﻭﺭاثت ﺑﺮ ﺧﻼﻑ ﻭﺍﻗﻊ.
  • ﺑﻪ ﻣﺼﺮﻑ ﺭﺳﺎﻧﺪﻥ ﺍﺭﺯ ﺩﻭﻟﺘﯽ ﺑﻪ ﻣﺼﺮﻓﯽ ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﺧﺮﯾﺪ ﮐﺎﻻ.
  • ﻫﺮ ﻧﻮﻉ ﺳﻮﺀ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺭﺍﺟﻊ ﻣﻌﺎﻣﻼﺕ ﺍﺭﺯﯼ.
  • ﺟﻌﻞ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﯽ ﺑﯿﻤﻪ.

و موارد متعدد دیگر…

وکیل پایه یک دادگستریبهترین وکیل کلاهبرداری در تهران

همچنان که گفتیم وکیل کلاهبرداری شخصی است که در زمینه جزا و جزم شناسی متخصص است و یا اینکه به صورت تخصصی به جرائم علیه اموال و کلاهبرداری می پردازد.

وکیل کلاهبرداری باید شخصی باشد که با وجود پرونده های فراوان تجربه کافی را در این زمینه به دست آورده باشد.

گروه وکلای سنا از وکلای با تجربه در زمینه کلاهبرداری بهره مند است که سالیان زیادی در این باره کار کرده اند و کتب متعددی را نیز نگارش کرده اند.

وکلای این موسسه آمادگی دارند شما را در پرونده کلاهبرداری یاری کنند.

 

نتیجه گیری

 کلاهبرداری یکی از جرائم علیه اموال است که برای تحقق آن وجود شرایطی شرط است. بردن مال با توسل به وسایل متقلبانه از مهم ترین تعاریف و عناصر این جرم است که در قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری مصادیقی از آن بیان شده است و به تعیین میزان مجازات آن نیز پرداخته است.

وکیل کلاهبرداری که متخصص جزا و جرم شناسی است با تمام ریزه کاری های این گونه پرونده ها آشنا است و می تواند فرد را در پرونده کلاهبرداری کمک کند.

در بالا به میزان مجازات جرم مزبور طبق قانون جدید اشاره کردیم که حسب مورد ممکن است جرم قابل گذشت یا غیر قابل گذشت باشد و هر کدام نیز آثار خود را دارد از جمله اینکه در قابل گذشت بودن مجازات آن به نصف کاهش می یابد.

برای اطلاعات و راهنمایی بیشتر از وکیل کلاهبرداری می توانید با موسسه گروه وکلای سنا تماس بگیرید.

سوالات متداول

کلاهبرداری چیست؟

کلاهبرداری در تعریف ساده به این مفهوم است که شخصی با فریب دیگران مال وی را از وی می گیرد.
در اینجا شخص قربانی به علت اغفالی که شده است با اختیار خودش مال را به طرف داده است زیرا فرد با کارهای دروغین طرف را به وعده های گوناگون فریب داده است.

مجازات کلاهبرداری طبق قانون جدید چگونه است؟

در بالا توضیح دادیم که مجازات آن بستگی به میزان مبلغ و میزان پولی است که فرد، کلاهبرداری کرده است.
اگر کلاهبرداری، ساده باشد و به میزان ۱۰۰ میلیون به پایین فرد قربانی را فریب داده باشد مجازات آن ۶ ماه تا سه سال و نیم خواهد بود. حالت های دیگر را توضیح دادیم.

ارتباط با بهترین وکیل کلاهبرداری در تهران چگونه است؟

در زمینه کلاهبرداری وکیل موفق کسی است که بیشترین مطالعه و سواد را در زمینه امور جزا و جرم شناسی دارد و در این زمینه به صورت تخصصی وکالت می کند‌.
گروه وکلای سنا متشکل از بهترین وکلای کلاهبرداری می توانند کمک کار شما در پرونده ی کلاهبرداری باشند.

مقالات دیگر

با ما در ارتباط باشید