وکیل انحصار وراثت تهران و گواهی تفسیم ترکه

وکیل خوب انحصار وراثت، وکیل ماهر حصر وراثت

وکیل انحصار رواثت شخصی است که با تسلط کامل به قوانین مدنی به خصوص قانون امور حسبی و وکالت تخصص در این زمینه توانسته موفقیت های قابل توجهی در این زمینه به دست بیاره که گروه وکلای سنا با داشتنن وکلای متخصص و اساتید دانشگاهی توانسته در این زمینه ب موفقیت کاملی برسد

انحصار وراثت زمانی صورت می‌گیرد که شخصی فوت شده و برخوردار از مال و اموال و تعدادی وراثی باشد که سهمی از دارایی‌های فرد فوت شده خواهند برد. تعیین و تکلیف برای دست یافتن وراث به حقوق خود طبق قانون انحصار ورثه انجام می‌گیرد. برای رسیدن هر فرد به حق و حقوق خود، سهمی مشخص شده است که باید طبق قوانین تعریف شده کشور انجام گیرد.

معمولا وراث به دلیل مشغله‌ها و ندانستن قانون و مقرارت انحصار وراثت از وکیل‌ انحصار وراثت کمک می‌گیرند. پیشنهاد ما به شما در زمینه انحصار وراثت استفاده از خدمات سایت سنا بوده و کمک گرفتن از مشاوران حقوقی و وکیل‌های متخصص است.

وکیل انحصار وراثت، وکیل برای حصر ورثه

انحصار وراثت چگونه انجام می‌شود؟

ابتدا باید تمامی وراث مشخص شده حاضر شده و برگه‌ای به نام گواهی انحصار وراثت طبق قوانین سهم ارث کشور صادر شده باشد که این گواهی با مراجعه کردن به شورای حل اختلاف آخرین محل سکونت فرد فوت شده صادر خواهد شد. تعیین کردن سهم هر فرد به طور عادلانه و با توجه به اینکه حقی از کسی ضایع نشود کار آسانی نیست.

همچنین معمولا در طی یک الی دو سال تجدیدنظرهایی در روش‌های انجام دادن قانون انحصار وراثت صورت می‌گیرد که به صلاح است تمامی انجام مراحل این کار وظایفش به عهده یک وکیل کاردان ارث سپرده شود تا از درگیری‌ها و شبهات که ممکن است بین وراث به وجود آید، جلوگیری شود.

هرچند که اگر شما مایل به گرفتن وکیل نیستید می‌‎توانید از مشاوره‌های حقوقی در این زمینه راهنمایی‌های لازم را درخواست کنید. برای انجام کارهای قانونی انحصار وراثت لازم است که تمامی ورثه حضور داشته باشند و برای ادامه کار نیاز به تکمیل اسنادی است که باید توسط وراث یا وکیل ارث آن‌ها به عنوان نماینده قانونیشان ارائه شود؛ از جمله گواهی فوت و گواهی انحصار وراثت و…

گروه وکلای سنا با داشتن متخصص ترین وکلا در زمینه ارث و تقسیم اموال، آماده خدمت رسانی به شما گرامیان است. وکلای متعهد گروه بین المللی سنا، در همه حال سعی بر این داشته اند تا در کم ترین زمان با صرف کم ترین هزینه و در اغلب موارد بدون نیاز به حضور موکلین، نتیجه مطلوب را برای موکلین خود به ارمغان آورند.

قوانین جدید انحصار وراثت چیست؟ 

همانطور که گفتیم هر چند سال یک بار، به طور معمول در شیوه اجرایی قانون انحصار وراثت تجدیدنظرهایی صورت می‌گیرد که به جدیدترین آن اشاره خواهیم کرد:

پرداخت نکردن مالیات

از سال ۹۵ به بعد این قانون تصویب شد که ورثه به پرداخت مالیات بر ارث نبوده و ملزم به دادن مالیات برای دریافت گواهی انحصار وراثت نیستند. این قانون جدید باعث کم شدن هزینه‌ها برای وراث و سهولت مراحل انجام کار شده است.

قانون انحصار وراثت محدود و نامحدود 

همچنین که می‌دانیم برای تعیین و تکلیف انحصار وراثت دو نوع انحصار محدود و نامحدود داریم. در آخرین قانون تایید شده در این زمینه در سال ۱۳۹۹ اگر شخص فوت شده دارای اموالی بیشتر از ۵۰ میلیون باشد باید از قانون انحصار وراثت نامحدود پیروی کرده و برای انجام مراحل بعدی کار خود نیاز به انتشار آگهی دارد.

اگر دارایی فرد زیر ۵۰ میلیون باشد، وراث می‌توانند از قانون انحصار وراثت محدود استفاده کرده و برای انتشار آگهی زحمتی متحمل نمی‌شوند. زمان دریافت وقت انحصار وراثت محدود ۳ الی ۷ روز است. همچنین در سال‌های قبل سال ۹۹ قانون انحصار وراثت نامحدود برای بیشتر از سی میلیون تومان اجرایی بود.

وصیت نامه

بیان یک نکته مهم ضرورت دارد که اگر یک وصیت نامه محضری و قانونی از سمت فرد فوت شده موجود باشد می‌تواند در تمامی این روند تغییر ایجاد کرده اما وصیت او باعث نمی شود شخصی بیشتر از حق قانونی خود ارث ببرد. میزان سهم الارث هر شخص در قانون مشخص است و هیچکس نمی تواند در وصیت نامه این نکته را ذکر کند که شخصی بیشتر یا کمتر از سهمش ارث ببرد.ولی اگر مالی به شخصی وصیت کند تا یک سوم اموال، این وصیت درست است و آن مال برای آن شخص می شود.

گرفتن وکیل برای انحصار وراثت، وکیل متخصص انحصار وراثت

وکیل انحصار وراثت در تهران:

زمانی که ورثه های فرد متوفی، قصد تقسیم ارث را داشته باشند،‌ می توانند به سراغ وکیل انحصار وراثت در تهران بروند. همانطورکه گفته شد، گرفتن وکیل انحصار وراثت در تهران می تواند در روند تقسیم ارث میان وراث تاثیر زیادی داشته باشد. به این صورت که وکیل انحصار وراثت در تهران می تواند به ورثه کمک کند تا گواهی انحصار وراثت را به سرعت و بدون مشکل دریافت کنند و پس از دریافت گواهی با مراجعه به دادگاه ها به حل ادامه مراحل بپردازند.

برای اجرای درست قانون بهتر است از وکیل انحصار وراثت تهران  که در این زمینه تخصص کافی دارد کمک گرفت که این شخص وکیل دارای تخصص ارثیه نامیده می‌شود و این شخص وکیل ارث نامیده می‌شود. وکیل تقسیم بر ارث با تمامی مراحل و روال قانونی و قوانین سابق و جدید انحصار ورثه آشنایی دارد. پس کمک بزرگی در این حیطه مهم به شما خواهند کرد.

حتما در این زمینه سعی کنید که از وکیل متخصص بر ارث کمک بگیرید؛ وکیل انحصار وراثت تهران تخصص کافی داشته و برای مشخص شدن سهم ارث هر فرد به شیوه درست عمل می‌کند. وکیلی که جهت انجام پرونده شما توسط خودتان انتخاب می‌شود به موکل خود تمامی اقدامات لازم را جهت رسیدن به حق قانونی خود و دریافت سهم ارث خود کمک خواهد کرد.

وکیل ارث با تخصصی که در این زمینه دارد؛ هم در پیش بردن سریع‌تر کارها و هم کم کردن هزینه‌های شما و رساندن هرکدام از وراث به حق قانونی و به حق خود کمک خواهد کرد. اگر می‌خواهید شاهد رسیدن وراث به حق قانونی باشید، کمک گرفتن از یک وکیل تقسیم بر ارث بهترین روش است. باید گفت که اختیار کردن یک وکیل تقسیم بر ارث بهترین روش برای پیشبرد کارهای انحصار ورثه است.

گروه وکلای سنای حق آفرین با داشتن سابقه طولانی در پرونده های حقوقی مخصوصا ارث و تسلط کامل به همه ی مباحث قانون مدنی و قانون حسبی، همیشه کوتاه ترین و کم هزینه ترین راه ممکن برای پیروزی در یک پرونده  را بر می گزیند و با داشتن وکلای متخصص و کادر مجرب و گروه فکری قوی و آزموده و متخصص، ده ها پرونده حقوقی در خصوص ارث را به سر انجام مقصود رسانده اند. کافیست با شماره ی ۰۲۱۸۸۴۱۰۰۵۷ تماس بگیرید و با دریافت یک مشاوره حقوقی به تمایز و تبحر وکلای موسسه سنا ایمان بیاورید و با اطمینان خاطر پرونده خود را به وکیل مجرب بسپارید.

سوالات متداول

کدام وکیل مناسب وراثت و بحث ارثیه است؟

وکیلی که شما برای انجام حقوق قانون انحصار وراثت خود انتخاب می‌کنید، باید وکیل متخصص در تقسیم ارث باشد.

مشکل ارثیه در صورت فوت هر دو والدین قابل حل است؟

طبق قانون انحصار وراثت، فرزند یا فرزندانی که هر دوی پدر و مادر آنها فوت کرده باشند، به حق قانونی خود خواهند رسید و حقوق آن‌ها ضایع نخواهد شد.

تکلیف ارث همسر و فرزند متوفی چه می‌شود؟

زوجه یک چهارم از دارایی‌های همسر خود به ارث می‌برد و اگر فرزند داشته باشد یک هشتم از ارثیه شوهر خود به ارث می‌برد که فرزند دختر هم مطابق قانون، نصف سهم پسر ارث خواهد برد.

نتیجه گیری

قانون انحصار وراثت یک قانون پیچیده است که اگر وراث بخواهند به حق قانونی و درست خود برسند نیاز دارند از وکیل انحصار وراثت تهران کمک بگیرند؛وکیل مجرب به شما کمک خواهد کرد شما به سهمی که به حق متعلق به خودتان است در اختیارتان قرار گیرد، ضمن اینکه انجام شدن کارها به شیوه درست و اصولی آن تمامی شک و شبه‌ها را بر طرف خواهد کرد.

با توجه به اینکه ممکن است تغییراتی در قانون انحصار ورثه صورت گیرد و معمولا تغییرات صورت گر فته طوری تعیین می‌شوند که حقی از وراث ضایع نشود و همه ورثه بتوانند به سهم مشخص شده خود دست یابند. هر چند که بحث وراثت مساله پیچیده‌ای است که خیلی از افراد عادی که سهمی از ارث می‌برند ممکن است از آن بی‌خبر باشند.

4 پرسش و پاسخ ها

  • شقایق مجتبایی

    5 آبان 1401 - 9:54 ق.ظ

    سلام و روز بخیر
    همسر بنده قبل از پدرشون فوت شدند و مطب و بقیه املاک را خواهر برادرش در اختیار گرفتند،سوال بنده اینه که آیا میتونم اجاره بها مطب را مطالبه کنم به دلیل اینکه کلینیک کامل دندانپزشکیهدر منطقه جردن تهران و در این ۵ سال هیچ گونه مبلغی به اینجانب پرداخت نکردند، حتی وجوه نقدش را هم در زمان بیماری ایشان به حساب خودشان انتقال دادند که میخاستم بدونم آیا راه اثباتی داره سال ۹۵ مبلغ ۷ میلیارد تومان بوده، وکیلم معتقدند که راهی ندارد، قبلا از راهنماییتون سپاسگزارم

    • بهزاد زینالی

      26 آذر 1401 - 1:43 ب.ظ

      سلام:میتوانید اجرت المثل مطالبه نمایید

  • روح الله علوی مطلق

    24 دی 1401 - 5:41 ق.ظ

    سلام
    یک مغازه نانوایی ۲دانگ ‌ورثه ایی که طبق وصیت نامه پدرم یک دانگ وراث اجاره میگیرن ویک دانگ مادرمان
    حالا چنتا از ورثه اقدام کردن که از یک دانگ مادرم را صلسش کنن و اضهار نامه به اسم مستعجر وبرای مستعجر فرستادن که اجاره به مادرمان ندهد
    سوالم که باید به مستعجر اضهار نامه بدن یا به مادرمان اضهار نامه بدهند ….آیا با داشتن وصیت نامه میشه یک دانگ مادر را صلسش کرد یا وصیت نامه دستی هست اعتبار دارد در محکمه

  • فیروز سلیمانی

    30 بهمن 1401 - 1:07 ب.ظ

    پدر همسر من فوت کرد طبق قانون ارث تقسیم شد اما برادران ارث تقسیم در دوران زنده بودن همسرم نکردن پس از مدتی همسرم فوت کرد و ما مجبور شدیم برای همسرم انحصار وراثت بگیریم و چون مادر همسرم هنوز زنده بود، مادر همسرم از ملکی که همسرم از پدرش ارث میبرد سهم یک ششم را میبرد یا خیر؟
    قبل از تقسیم ارث پدر خانم، مادر خانمم هم فوت کرد؛ الان برادر خانم های من از آن تقسیم اولیه که ۱.۲ از ۶ به خانمم میرسید، یک سهم میدهند و آن ۰.۲ را بخاطر یک ششم سهم مادر خانمم کم میکنند، الان تقسیم ارثی است که از طرف پدر است؛ خود مادر خانم به تنهایی یک هشتم ارث میبرد که به دلیل فوت ایشان به پسر هایشان میرسد، آیا الان درست است که از سهم خانم بنده که به مادرش (در اصل چون فوت کرده به پسرها) برسد؟

پرسش و پاسخ بسته شده اند