0 امتیاز
در جرایم جزایی و کیفری توسط
با عرض سلام و خسته نباشید

اینجانب در دادگاه تجدید نظر مستند به اقاریر متهمان دیگر محکوم شده ام(پرونده سایبری)

اما در تمامی اظهاراتم در دادسرا که مورد حکم بر ان استوار است هیچ گونه اقراری نکرده ام حتی در جایی از حکم امده ک بنده اقرا کرده ام مبلغ 15 میلیون را گرفتم بابت این امر اما اشاره این امر به فعل متهم دیگر است حال انکه در جمله من این امر اشاره به قرض بوده ک در همان جمله دادسرا کاملا شفاف توضح دادم و هیچ گاه زیر بار این حرف نرفته ام حتی قضات تجدید نظر کارشناسی فتا را نیز نقض نموده اند ! و از ما برای ارسال به کارشناس پول دریافت اما اعلام کردند ک کارشناس نتوانسته

جهت اعاده دادرسی کیفری کدام بند مناسب تر است و چه متنی پیشنهاد میشود؟

 ایا وکیلی برای گرفتن حق اینجانب به صورت که بعد از حصوله نتیجه مثبت هزینه دریافت نماید هست؟

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط (2.0k امتیاز)

مواردی که می توان بابت آن در خواست اعاده دادرسی کیفری کرد در ماده 474 قانون آیین دادرسی کیفری مشخص شده است . طبق این ماده :

" درخواست اعاده دادرسی در مورد احکام محکومیت قطعی دادگاه ها اعم از آنکه حکم مذکور به اجراءگذاشته شده یا نشده باشد در موارد زیر پذیرفته میشود :
الف- کسی به اتهام قتل شخصی محکوم شود و سپس زنده بودن وی محرز گردد . یعنی اگر کسی محکوم به اعدام شود اما بعد از مدتی ثابت شود مقتول زنده است ، حکم اعدام اجرا نخواهد شد .
ب- چند نفر به اتهام ارتکاب جرمی محکوم شوند و ارتکاب آن جرم به گونه ای باشد که نتوان بیش از یک مرتکب برای آن
قائل شد .
پ - شخصی به علت انتساب جرمی محکوم شود و فرد دیگری نیز به موجب حکمی از مرجع قضایی به علت انتساب همان جرم محکوم شده باشد ، به طوری که از تعارض و تضاد مفاد دو حکم ، بیگناهی یکی از آنان احراز گردد . به عبارت دیگر زمانی را در نظر بگیرید که دو نفر در دو دادگاه جداگانه بابت یک جرم محاکمه می شوند ؛ در نهایت حکمی که برای هر کدام از آنها صادر می شود با هم در تعارض است ، به طوری که تعارض آراء صادر شده موجب می شود بی گناهی یکی از دو متهم ثابت شود .
ت- درباره شخصی به اتهام واحد ، احکام متفاوتی صادر شود . یعنی وقتی که برای انجام یک جرم در دادگاه های مختلف احکام متفاوت صادر می شود .
ث- در دادگاه صالح ثابت شود که اسناد جعلی یا شهادت خلاف واقع گواهان ، مبنای حکم بوده است .
 ج - پس از صدور حکم قطعی، واقعه جدیدی حادث و یا ظاهر یا ادله جدیدی ارائه شود که موجب اثبات بیگناهی محکومٌ علیه یا عدم تقصیر وی باشد .
چ- عمل ارتکابی جرم نباشد و یا مجازات مورد حکم بیش از مجازات مقرر قانونی باشد .

مورد شما منطبق بر هیچ کدام از موارد نیست.


...