مشاوره یا مشورت گرفتن اخذ اطلاعات از فردی متخصص در موضوعی است که مشاوره دهنده دارای تخصص است مشاور با ازدیاد اطلاعات مشاوره گیرنده سبب ارتقاء عملکرد او میشود بزرگان همیشه به مشورت کردن توصیه کردند و در دین مبین اسلام نیز مشورت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است با توجه به تخصصی شدن مسائل و موضوعات در جوامع پیشرفته امروز امکان کسب مهارت و تخصص برای تک تک افراد جامعه در موضوعات مورد نیاز اجتناب ناپذیر می باشد.
اخذ مشاوره رایگان برای همه افراد در زمینه های متفاوت لاجرم و غیر قابل امتناع می باشد در حال حاضر مشاوره در بسیاری از مسائل مثل مشاوره پزشکی ،مشاور روانشناسی، مشاوره مهندسین و کارشناسان رسمی دادگستری در مورد ساختمان، مشاور تحصیلی مشاور با کارشناس تشخیص رنگ خودرو در جامعه مرسوم است.
اما آنچه مهم بوده و برای افراد یک جامعه مشاوره در آن مورد حیاتی به نظر میرسد مشاوره در مورد مسائل و موضوعات حقوقی است خوشبختانه جامعه در مورد مسائل قانونی در حال تحول و پیشرفت است و مشاوران حقوقی نیز به همین نسبت در حال ترقی و پیشرفت هستند دیگر مثل سابق یک وکیل یا مشاور حقوقی در تمامی زمینه ها مشاوره نمی دهد بلکه کم کم وکلای همه کاره و همه فن حریف جای خود را به وکلای متخصص که در یک یا چند زمینه خاص به صورت تخصصی به ارائه مشاوره آنلاین و خدمات حقوقی می پردازد می دهد.
دسترسی آسان به مطلب
زمینه های مشاوره تخصصی
در حال حاضر خدمات مشاوره حقوقی در چند زمینه ذیل مشهور و معروف تر هست:
مشاوره حقوقی در مسائل خانواده
مشاوره در طلاق توافقی
مشاوره حقوقی در مسائل ثبتی
مشاوره حقوقی در امور املاک و سرقفلی
مشاوره حقوقی در مورد مالیات و مقررات آن
مشاوره حقوقی در مورد مسائل کار و کارگر
مشاور حقوقی در امور ثبتی
مشاور حقوقی در امور داوری
مشاور حقوقی در قرارداد
از چه کسی مشاوره حقوقی بگیریم
به همان اندازه که مشاوره گرفتن مفید و مثمر ثمر هست اخذ مشاوره از فردی نامناسب به همان نسبت می تواند خطرناک و دردسرساز باشد خصوصاً در مورد مسائل حقوقی این مهم بیشتر صدق می کند زیرا اگر مشاوره دهنده مناسب نباشد چه بسا مشاوره گیرنده را دچار مشکل و دردسر نموده و ضرر غیر قابل جبرانی را متوجه او کند.
مشاور متخصص شبانه روزی
در حال حاضر غالب وکلا بصورت تخصصی کار می کنند با این حال باز هم عده ای به مثابه سابق در تمام زمینه ها به ارائه مشاوره ارشاد و راهنمایی مراجعین می پردازند.
مشاوره با چنین افرادی ممکن است به جهت نقص اطلاعاتی سبب راهنمایی نادرست و در نهایت باعث متضرر شدن مشاور گیرنده شود.
از این رو اخذ مشاوره از فردی متخصص که در زمینه مشخص فعالیت مستمر مکرر دارد بهتر و مفیدتر خواهد بود از این رو اولین توصیه برای اخذ مشاوره این است که حتماً با فرد متخصص مشاوره کنید.
چه زمانی مشاوره حقوقی بگیریم
حتما قبل از هر گونه اقدام مشاوره بگیرید متاسفانه بسیار مرسوم است که مردم تا زمانی که گرفتار دادگاه کلانتری و پاسگاه نشدند از مراجعه به مشاور حقوقی و وکیل امتناع می کنند حال آنکه مناسب و به جاست که هر فردی قبل از امضاء قرارداد و انجام توافق برای رعایت بهداشت حقوقی با وکیل یا مشاور متخصص مشورت نماید اگرچه بعد از امضاء قرارداد در صورت حدوث مشکل مراجعه به وکیل قبل از اقدام قضایی ضروری است است لیکن بهتر آن است که قبل از امضاء قرارداد یا سپردن تعهد موضوع با وکیل و مشاوره رایگان حقوقی در میان گذاشته شود.
مشاوره حقوقی در مسائل خانواده
اعضای خانواده هر کدام در مقابل یکدیگر وظایف و حقوقی دارند که در قانون به آنها اشاره شده است. از جمله وظیفه پرداخت نفقه که به عهده مرد است و وظیفه تمکین و… اما گاهی اوقات در روابط میان اعضاء خانواده تعارضاتی پیش می آید که از طرق عادی قابل حل نیست و نیازمند اقدام حقوقی می باشد. در این موارد قبل از هرگونه اقدام قانونی لازم است تا طرفین با یک مشاوره حقوقی متخصص در امور خانواده مشورت نمایند.
در چه مواردی می توان به مشاور حقوقی خانواده مراجعه نمود؟
مسایل زیر، مواردی هستند که در خصوص آنها می توان به مشاور حقوقی خانواده مراجعه کرد:
مسائل مربوط به ازدواج و نکاح از جمله: ازدواج، الزام به ثبت ازدواج دائم، اثبات رابطه زوجیت، أخذ اجازه ازدواج دختر و ازدواج مجدد زوج
مسائل مربوط به جهیزیه شامل: استرداد جهیزیه، تأمین دلیل جهیزیه و تأمین خواسته جهیزیه
مسائل مربوط به نفقه و تمکین از جمله: نفقه زوجه، نفقه فرزند، ترک انفاق، تهیه مسکن، تمکین و نشوز زوجه
مسائل مربوط به حضانت فرزند شامل: حضانت فرزند، اثبات نسب، جحر، قیمومت، نصب قیم، عزل قیم، رفع حجر، حکم رشد
مسائل مربوط به فسخ نکاح از جمله: فسخ نکاح، موارد فسخ نکاح و تدلیس
مسائل مربوط به مهریه و حقوق مالی زن: مهریه، مهرالمثل، ممنوع الخروج کردن زوج، تأمین خواسته و توقیف اموال و اعسار
مسائل مربوط به انحلال نکاح و طلاق: عسر و حرج، گواهی عدم امکان سازش، طلاق توافقی، طلاق رجعی، طلاق بائن، طلاق خلع، طلاق مبارات و رجوع زوجین
مسائل مربوط به شروط ضمن عقد از جمله: شروط ضمن عقد، شرط نصف دارایی، اجرت المثل ، نحله
مشاور حقوقی خانواده کیست و چه ویژگی هایی دارد؟
مشاور حقوقی خانواده کسی است که در زمینه مسائل حقوقی خانواده تخصص دارد و به قوانین مربوط به حقوق خانواده مسلط و مشرف است. چنین شخصی را نباید با مشاور خانواده که در زمینه روانشناسی تخصص دارد اشتباه نمود.
شما با مشورت با یک مشاور حقوقی خانواده می توانید در خصوص وضعیت حقوقی خود و همچنین اقدامات قانونی که می توانید در خصوص آن اختلاف انجام دهید آشنا می شوید.
هزینه مشاوره حقوقی خانواده چقدر است؟
نرخ مشاوره حقوقی خانواده معمولا بر حسب نوع پرونده متفاوت است اما معمولا برای یک ساعت مشاوره حقوقی حدودا بین پانصد هزار ریال تا پنج میلیون ریال است.
مشاوره در طلاق توافقی
طلاق توافقی نیز همانطور که در قسمت قبل اشاره شد یکی از موارد مراجعه به مشاوره حقوقی خانواده می باشد بنابراین تمام مسائلی که در خصوص مشاوره حقوقی خانواده مطرح شد در این مورد نیز وجود دارد.
مشاوره حقوقی در مسائل ثبتی
مسایل ثبتی اموری هستند که به ثبت سند مربوط هستند. اساسا هر ملک یا دارایی برای این که از نظر سازمان ثبت اسناد کشور دارای ارزش و اعتبار باشد، باید در یکی از دفاتر ثبت اسناد رسمی به ثبت رسیده باشد.
در خصوص ثبت، اختلافات و دعاوی زیادی مطرح می شود که برای حل و فصل آن ها قبل از هرگونه اقدام حقوقی لازم است با یک مشاوره حقوقی در امور ثبتی صحبت نمایید.
مشاوره حقوقی امور ثبتی چه کسی است و چه ویژگی هایی دارد؟
مشاوره حقوقی امور ثبتی شخصی است که با همه قوانین و آیین نامه های مربوط به ثبت آشنایی دارد و چنانچه شما درگیر مشکل ثبتی باشید شما را راهنمایی خواهد کرد که چه اقدامات حقوقی و از چه طریق می توانید انجام دهید.
کاربرد های مشاوره حقوقی در زمینه امور ثبتی
مشاوره حقوقی ثبتی معمولا در دعاوی و اختلافات ثبتی شما را راهنمایی می کند.
انواع دعاوی و اختلافات ثبتی به قرار زیر می باشند:
دعوای ابطال سند
اعتراض به ثبت و عملیات ثبتی
اعتراض به تحدید حدود
اعتراض به تصمیم واحد افراز ثبتی و…
هزینه مشاوره حقوقی در امور ثبتی چقدر است؟
نرخ مشاوره حقوقی ثبتی معمولا بر حسب نوع پرونده متفاوت است اما معمولا برای یک ساعت مشاوره حقوقی حدودا بین پانصد هزار ریال تا پنج میلیون ریال است.
مشاوره حقوقی در امور املاک و سرقفلی
امور املاک و سرقفلی از جمله دعاوی خطیر و البته شایع حقوقی می باشند.
در خصوص املاک اختلافات و دعاوی زیادی قابل طرح است که قبل از هرگونه اقدام حقوقی در این زمینه برای اینکه بدانید از چه طریقی اقدام نمایید تا با شکست مواجه نشوید بهتر است با یک مشاوره حقوقی متخصص در امور املاک و سرقفلی مشورت نمایید.
یکی از موارد شایعی که اشخاص بابت آن نیازمند مشاوره حقوقی ثبتی می باشند در خصوص الزام به تنظیم سند رسمی می باشد.
مثلا ممکن است شما خانه ای به صورت قولنامه ای از شخصی خریداری نموده باشید با این قید که در فلان تاریخ در دفترخانه حاضر شوید و فروشنده اقدام به زدن سند ملک خود به نام شما شود. ولی او در این تاریخ از انجام این کار یعنی تنظیم سند رسمی به نام شما خودداری نمایید . در این حالت شما باید دعوای الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید.
حال برای اینکه بدانید چگونه باید اقدام کنید و چه ادله ای به دادگاه ارایه نمایید نیازمند کسب مشاوره تخصصی حقوقی در زمینه امور املاک و سرقفلی می باشید.
انواع دعاوی ملکی که نیازمند مشاوره حقوقی متخصص املاک می باشند به قرار زیر هستند:
دعوای الزام به تنظیم سند رسمی
دعوای الزام به تحویل ملک
دعوای خلع ید
دعوای فروش ملک مشاع
هزینه مشاوره حقوقی در زمینه ملکی چقدر است؟
نرخ مشاوره حقوقی ملکی معمولا بر حسب نوع پرونده متفاوت است اما معمولا برای یک ساعت مشاوره حقوقی حدودا بین پانصد هزار ریال تا پنج میلیون ریال است.
مشاوره حقوقی در مورد مالیات و مقررات آن
مشاوره حقوقی در امور مالیاتی شخصی است که ضمن آشنایی با قوانین و آیین نامه ها و بخش نامه های مالیاتی، دارای سابقه کاری در طرح و پیگیری دعاوی مالیاتی می باشد و می تواند شما را در زمینه مشکلات مالیاتی راهنمایی کند.
مشاوره حقوقی مالیاتی چه کاربردی دارد؟
این نوع مشاوره که بیشتر مورد توجه شرکت ها و تجار و کسبه ای که مکلف به پرداخت مالیات هستند می باشد در امور و اختلافات مالیاتی از جمله تمکین، اعتراض، توافق، تقسیط، مصالحه، درخواست احاله و طرح پرونده در هیئتهای حل اختلاف بدوی و تجدید نظر، شورای عالی مالیاتی، بدهی و جرایم مالیاتی شما را راهنمایی می کند.
هزینه مشاوره حقوقی در زمینه امور مالیاتی
نرخ مشاوره حقوقی مالیاتی معمولا بر حسب نوع پرونده متفاوت است اما معمولا برای یک ساعت مشاوره حقوقی حدودا بین پانصد هزار ریال تا پنج میلیون ریال است.
مشاوره حقوقی در مورد مسائل کار و کارگر
کارگر و کارفرما هرکدام در ارتباط با دیگری یکسری حقوق و تکالیفی دارند که قانون کار آن ها را مشخص نموده و به آنها پرداخته است. اداره کار نیز بر اجرای این حقوق و تکالیف و حل اختلافات میان کارگر و کارفرما می پردازد.
اما گاهی کارفرمایان ممکن است حقوق کارگران را پرداخت ننمایند یا از پرداخت بیمه آن ها امتناع ورزند و.. همچنین کارگران نیز ممکن است وظایف خود را به درستی انجام ندهند در این موارد هرکدام از کارگر و کارفرما برای اینکه بدانند چه اقداماتی و از چه طریقی می بایست انجام دهند نیازمند کسب مشاوره از مشاورین متخصص در زمینه مسائل کارگر و کارفرما می باشند.
مشاوره حقوقی در زمینه مسائل کارگر و کارفرما چه کاربردی دارد؟
مشاوره حقوقی مسائل مربوط به کارگر و کارفرما در ارتباط با دعاوی و اختلافات میان کارگر و کارفرما از جمله مطالبه حقوق و مزایا (بیمه، پاداش، سنوات و عیدی و…)، اختلافات راجع به مرخصی، اخراج، استعفا، اعتراض و… شما را راهنمایی می کند تا اقدام درستی انجام دهید.
هزینه مشاوره حقوقی در زمینه مسائل کارگر و کارفرما چقدر است؟
نرخ مشاوره حقوقی نیز معمولا بر حسب نوع پرونده متفاوت است اما معمولا برای یک ساعت مشاوره حقوقی حدودا بین پانصد هزار ریال تا پنج میلیون ریال است.
مشاور حقوقی در امور داوری
داوری یک طریقه غیر قضایی حل و فصل اختلافات می باشد. به این معنا که طرفین به جای مراجعه به دادگاه و سپردن اختلاف خود به قاضی و سیستم قضایی، به داوری یک یا چند شخص تن می دهند.
داوری یکسری محاسنی دارد نسبت به مراجعه به دادگاه از جمله سرعت بالا در رسیدگی و هزینه کمتر.
بیشتر بخوانید: بهترین وکیل کیفری در تهران
حال چنانچه اشخاص بخواهند دعوای خود را به داوری ارجاع دهند یا با کم و کیف شیوه داوری آشنا شوند و یا کرده باشند بین شیوه مراجعه به دادگاه و یا داوری، و مسایل دیگری از جمله انتخاب داور، آیین رسیدگی و … میبایست قبل از آن با مشاوره حقوقی در زمینه داوری مشورت نمایند.
مشاور حقوقی در قرارداد
امور قرارداد ها یکی از بحث برانگیزترین و البته حساس ترین مسایل حقوقی می باشد چرا که عدم دقت در تنظیم یک قرارداد می تواند تعهدات سنگینی برای طرفین ایجاد کند و یا یک واژه ساده در آن به گونه ای تفسیر شود که به طرف مقابل حق دهد که از تعهدات قرارداد سر باز زند.
به همین دلیل شایسته است قبل از تنظیم یک قرارداد حتما با یک مشاوره حقوقی متخصص در این زمینه مشورت نمایید تا قراردادی تنظیم شود که واجد آثار حقوقی مورد انتظار شما باشد.
از جمله مسائلی که مشاوره حقوقی قرارداد ها در آن به شما کمک می کند مسایل زیر می باشد:
نحوه تنظیم قرارداد
مشاوره عقد قرارداد
قراردادهای پیمانکاری
دعاوی و اختلافات ناشی از قراردادها
قابل ذکر است هزینه مشاوره حقوقی در زمینه داوری و قرارداد ها نیز مانند سایر موارد و به نرخ پانصد هزار ریال تا پنج میلیون ریال می باشد.
عبادی
شخصی با نام مستعار و چک تقلبی مبلغ ۶۶ میلیون تومان از بنده برای صدور ویزای تضمینی آلمان دریافت کرده و متواری شده . بنده بعد از کلی دوندگی حکم جلب وی را گرفتم ولی ایشان مجهول المکان هستند. دادیار گفت بعد از حکم می توانید به دادگاه رفته و مسدودی حساب …ممنوع المعامله و توقیف اموال بگیری . آیا بنده باید مبلغی برای مسدودی حساب پرداخت کنم ؟
بهزاد زینالی
سلام
پاسخ شما اینجا ارسال شده
موفق باشید.