وکیل دعاوی مالک و مستاجر

وکیل مالک و مستاجر

شما می‌توانید با به اشتراک گذاشتن دیدگاه و تجربیات خود در انتهای مقاله به گفتمان آنلاین با کارشناسان وینداد و دیگر کاربران بپردازید.

آنچه در این مقاله می آموزیم

یکی از مشکلاتی که اغلب برای مالکیت و مستاجرین زیادی رخ می دهد، دعاوی در بین آن ها بر سر مسائل مربوط به ملک است. بنابراین گاهی عدم توافق بین مالک و مستاجر، باعث ایجاد شدن شرایط سخت و پیچیده ای در بین این دو می شود که نیازمند رسیدگی های یک وکیل می باشد. در این صورت باید به یک وکیل دعاوی مالک و مستاجر مراجعه کنید تا به نحو احسنت به پرونده شما رسیدگی شود.

وکیل دعوا مالک و مستاجر

وکیل دعاوی مالک و مستاجر کیست؟

از آنجایی که دعاوی بین مالک و مستاجر از مهمترین دعاوی محسوب می شوند که دارای پیچیدگی های زیادی هستند، طی کردن مراحل قانونی آن ها بسیار پیچیده و سخت است. بنابراین باید در این زمینه از بهترین وکیل دعاوی مالک و مستاجر کمک بگیرید. این وکیل باید بتواند در حوزه ملک و دعاوی ملکی به صورت تخصصی فعالیت کند و به روی همه این مسائل به نوعی متمرکز باشد. بهترین وکیل کسی است که با دانش و آگاهی و تجربه خود به موکل کمک کند و موکل را نسبت به قوانین دعاوی مربوطه مورد یاری قرار دهد. لازم است بدانید که بدون همکاری و مشورت با این وکیل قادر نیستید به این دعاوی رسیدگی کنید.

دعاوی بین موجر و مستاجر از موضوع ها و عناوین متفاوتی تشکیل شده است که رسیدگی به آن ها نیازمند وکیلی است که بتواند به روی قوانین روز در این زمینه تسلط کافی داشته باشد و بتواند پرونده را به سمت صلح پیش ببرد. برای تنظیم قرارداد همچنین باید بتوانید از بهترین وکیل کمک بگیرید. چرا که مشاوره با بهترین وکیل می تواند به شما در پیشبرد پرونده تان کمک شایانی کند. بهترین وکیل کسی است که بتواند با موکل خود صادق باشد و از همه مهمتر، رازدار موکل خود باشد. این وکیل باید پرونده های مشابه زیادی را با موفقیت پشت سر گذاشته باشد تا بتوان به راحتی به او اعتماد کرد. بهترین وکیل، وکیل پایه یک دادگستری است که از تخصص کافی بهره مند است.

بنیاد حقوقی بین المللی سنا در این زمینه بسیار فعال است و حتی در ایام کرونا هم علارغم سخت گیری هایی که به مالکین برای تمدید اجباری قرارداد های اجاره می شده  توانسته است که چندین مورد موفق دستور و حکم تخلیه بگیرد و مالک را بر مالش دوباره مسلط کند. در این ایام گرفتن دستور تخلییه دیگر با اتمام قرارداد اجاره ممکن نیست بلکه حتما برای اقناع قاضی به دادن دستور تخلیه نیاز به سایر شرایط هست که وکلای سنا به خوبی بر ان اشراف دارند.

تماس-با-گروه-وکلای-سنادعاوی بین مالک و مستاجر

یکی از مهمترین اختلافاتی که معمولا رخ می دهد، دعاوی بین مالک و مستاجر است که این دعاوی می تواند در خصوص املاک مسکونی، تجاری و یا حتی صنعتی باشد. به این منظور به هر دو طرف به نوعی اجازه داده شده است تا در صورت عمل نکردن یکی از طرفین به تعهدات، بتوانند از وی شکایت کنند. به این ترتیب از جمله مهمترین دعاوی که در بین این دو رخ می دهند، می توان به موارد ذکر شده در زیر اشاره کرد:

  • دعاوی مستاجر علیه مالک

در برخی مواقع مستاجر می تواند به دلایلی از مالک خود شکایت کند که این دلایل شامل موارد ذکر شده در زیر هستند:

  • در برخی موارد، به دلیل اختلافات بین مالک و مستاجر، مالک از تحویل دادن کلید و تصرف ملک به مستاجر امتناع می کند. در این زمان مستاجر چاره ای جز مراجعه به دادگاه ندارد و می تواند الزام مستاجر به تحویل مورد اجاره را از دادگاه درخواست و مطالبه کند. چرا که این قرارداد، قرارداد الزام آور است و در زمانی که فسخ در آن پیش بینی نشده باشد، مستاجر قادر به فسخ کردن آن نخواهد بود.
  • براساس قانون، زمانی که مالک قصد دارد تعمیراتی را در ملک انجام دهد، و ملک نیاز به تعمیرات اساسی داشته باشد، مالک باید این تعمیرات را انجام دهد. پس زمانی که مستاجر از انجام این کار و پذیرفتن آن خودداری کند، مستاجر می تواند به دادگاه مراجعه کرده و درخواست الزام مالک انجام تعمیرات اساسی داشته باشد.
  • دعاوی مالک علیه مستاجر

از عمده دعاوی ها می توان به دعاوی از طرف مالک اشاره کرد که برای مستاجر مطرح می شود. این دعاوی می تواند شامل اجاره عقب افتاده، تخلیه و مطالبه خسارت وارده به ملک مورد اجاره و … باشد. از رایج ترین ها شامل موارد ذکر شده در زیر هستند:

  • دعاوی مربوط به موجر
  • الزام موجر نسبت به تعمیرات
  • الزام به تحویل مورد اجاره
  • تعدیل اجاره بها
  • تایید کردن بطلان قرارداد و به جهت از بین رفتن منافع ملک
  • مربوط به تایید بطلان اجاره نامه
  • الزام موجر نسبت به پرداخت ودیعه
  • مربوط به اثبات اجاره
  • الزام به تنظیم سند رسمی اجاره ملک

مدارک مورد نیاز برای دعاوی مالک و مستاجر چیست؟

از جمله مهمترین مدارکی که برای رسیدگی به دعاوی بین مالک و مستاجر باید در اختیار داشته باشید و به وکیل خود ارائه دهید، می توان به موارد ذکر شده در زیر اشاره کرد:

  • مصدق اسناد مالکیت
  • کپی مصدق اجاره نامه تنظیمی بین طرفین
  • مصدق اوراق هویتی و شناسایی
  • تنطیم دادخواست و بیان خواسته خود

تمام موارد ذکر شده به وسیله وکیل تنظیم و آماده خواهند شد که می توان به وسیله آن ها به شکایت رسیدگی کرد.

وکیل دعوا اجاره

شکایت در دعاوی موجر و مستاجر به چه صورت است؟

در برخی از مواقع، مستاجر ملک را تخلیه کرده ولی مالک به پرداخت ودیعه او نمی پردازد. در چنین شرایطی با انجام مراحل قانونی، موجر می تواند محکوم به پرداخت پول رهن یا ودیعه شود. البته لازم است بدانید که این موضوع دقیقا می تواند برعکس نیز عمل کند. به صورتی که در برخی مواقع، موجر قصد دارد از مستاجر خود شکایت کند که این شکایت به دلیل عدم تخلیه یا عدم پرداخت اجاره بها و … می باشد.

در این زمان مستاجر ابتدا اظهارنامه ای دریافت می کند. سپس باید به موضوع آن عمل کند. در غیر این صورت، در صورت بی توجهی به آن، متقاضی باید برای حل این اختلاف، شکایت را به شورای حل اختلاف دادخواست دهد. پس در این شورا به این موضوع رسیدگی می شود. به این صورت می تواند مراحل شکایت از دعاوی در بین موجر و مستاجر را طی کند.

بنیاد حقوقی سنا با داشتن سالها سابقه

وکالتی در زمینه املاک و سرقفلی و امور مربوط به زمین و ساختمان من جمله دعاوی خلع ید، تخلیه ید و تصرف عدوانی و دعاوی مالک و مستاجر و …همواره  در زمینه حل و فصل دعاوی قابل حل شما کوشیده و هدف نهایی گرفتن رای موافق و ضایع نشدن موکلین محقی است که به آنها اعتماد کرده اند. وکالت تخصصی و برسی امور پرونده اهدر کارگروه های تخصصی و ضمانت استرداد وجه از جمله ویژگی های این موسسه خوشنام است.

تماس-با-گروه-وکلای-سناکلام آخر

رسیدگی به دعاوی بین موجر و مستاجر همانطور که ذکر شد، به دلیل پیچیدگی هایی که دارد، نیازمند مراجعه به یک وکیل دعاوی مالک و مستاجر می باشد. بنابراین چگونگی انجام این شکایت از اهمیت بالایی برخوردار است که باید رسیدگی به آن را به افرادی که در این زمینه تخصص دارند سپرد. برای مراجعه به یک وکیل خبره باید به یک موسسه و مرکز حقوقی معتبر مراجعه کنید تا شما را با یک وکیل خبره آشنا کند.

8 پاسخ

  1. سلام خسته نباشید مستاجر ۱سال هست اجاره را پرداخت نکرده شکایت انجام شود ایا امکان توقیف اموالش هست–

  2. آیا اگر مستاجر از سال ۱۳۶۰ در ملکی مستاجر باشد می تواند بعد از ۴۰ سال ادعای مالکیت نسیت به آن ملک نماید؟

    1. سلام: خیر اگر سرقفلی داشته باشد فقط مالک سرقفلی است نه مالک عین مال

  3. سلام وقت بخیر ملک اجاره به بانک ملک اجاره به بانک دادم دادم تو اغتشاشات ۹۸ آتیش زدن حالا بانک تخلیه نکرده از اون زمان اجاره هم به ما نداده تکلیف ما چیه خسارت من داد هیچی به من داده ما باید چکار کنیم

    1. با سلام شما میتواید با توجه به قراردادی که با بانک دارین از طریق دادگاه حکم بر تخلیه ملک و همچنین مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را بگیرین.میتوانید در این موضوع از کتاب تخلیه در رویه دادگاه ها مولف آقای توحید زینالی استفاده کنید.

  4. سلام شب شما بخیرمن مستاجرهستم قراردادم سررسید شده درخواست مالک برای افزایش اجاره بیش از مبلغ اجاره واحدهای مشابه است من بدون تمدید قرارداداگر مبلغ منصفانه به میزان اجاره واحدهای مشابه به مالک پرداخت کنم اگر موضوع به شورای حل اختلاف توسط مالک ارجاع داده شود مشکلی برای منپیش نمی اید؟

    1. سلام
      با توجه به اینکه قرار داد اجاره یک عقد لازم هست طرفین باید با رضایت هم دیگر عمل کنند ولی اصولا پرداخت شما با مبلغ منصفانه نمیتواند مانع تخلیه شما در شواری حل اختلاف باشد و موجر حق دریافت اجرت المثل ایام تصرف بدون قرارداد را از شما با جلب نظر کارشناس خواهد داشت

مقالات دیگر

20 آوریل 2024

با ما در ارتباط باشید