آگاه ترین و بهترین وکیل مهاجرت در تهران

شما می‌توانید با به اشتراک گذاشتن دیدگاه و تجربیات خود در انتهای مقاله به گفتمان آنلاین با کارشناسان وینداد و دیگر کاربران بپردازید.

آنچه در این مقاله می آموزیم

ذات انسان تمایل به اسکان در محیطی دارد که تمامی نیازهای اولیه خود را از قبیل خوراک، پوشاک، مسکن، امکان امرار معاش، امنیت و … تأمین کند و از میلیون ها سال پیش انسان اولیه نیز در تلاش برای تأمین این نیازهای اولیه اقدام به کوچ نشینی یا مهاجرت در معنای پیشین خود کرده است.

انسان ها در طول تاریخ برای یافتن محیطی مطمئن در حال کوچ و مهاجرت بودند که دلایلی بسیاری از قبیل بلایای طبیعی مثل خشکسالی، طوفان، زلزله، یا بلایای انسانی از قبیل جنگ، نفی بلد را شامل می شود.

امروزه این دلایل برای مهاجرت همچنان پابرجاست اما دلایل دیگری از قبیل یافتن محیط زندگی امن و با ثبات، ادامه تحصیل، سرمایه گذاری، کار و…. به آن اضافه شده است و افراد را به سوی مهاجرت به کشورهای دیگر سوق می دهد.


شماره تماس وکیل مهاجرت

وکیل مهاجرتی و راه کار های قانونی وکیل مهاجرت

اما تفاوتی مهاجرت نسبت به گذشته کرده است این است که قوانین کشورها روز به روز با توجه به سطح درخواست پذیرش برای ورود به آن کشورها تغییر کرده است و متقاضیان را با قوانین که مستمر در حال تغییر است، رو به رو ساخته که بخشی از آن نشات گرفته از تعاملات سیاسی کشور مبدا و مقصد فرد مهاجر است و در خصوص ایران این تعاملات سیاسی به مراتب گره کور را برای انجام فرایند مهاجرت ایرانیان ایجاد کرده است و اینجاست که بودن یک وکیل مهاجرت در کنار متقاضیان از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد.

وکیل مهاجرتی و راه کار های قانونی وکیل مهاجرت

وکیل مهاجرت می تواند با ارائه مشاوره تخصصی متقاضی را در مسیر درست مهاجرت قرار دهد یا اینکه وکالت مهاجرتی متقاضی را بپذیرد و متقاضی بدون تحمل مشقت فرایند اخذ پاسپورت و ویزا را با پرداخت مبلغی حق الوکاله، به خواست خود دست پیدا کند.

با این مقدمه در این نوشتار تلاش می شود که ابتدا مسیرهای متنوع مهاجرت را توضیحی مختصر داده و سپس به ویژگی ها و امتیازاتی که یک وکیل مهاجرت خوب در تهران می تواند داشته باشد، پرداخته خواهد شد.

 شناخت مسیرهای مهاجرت از طریق مشورت با وکیل مهاجرت در تهران

فرد متقاضی مهاجرت اولین گامی که بایست برای مهاجرت بردارد انتخاب مسیر درست برای رسیدن به هدف خویش است که این نوع بایست با مشورت وکیل مهاجرت انجام شود.

پیش از مراجعه به وکیل مهاجرت در تهران پیشنهاد می شود:

ابتدا شناختی نسبی نسبت به مسیرهای مهاجرت پیدا کرده تا وکیل مربوطه بتواند بهترین بهره وری در انجام اقدامات مربوط به مهاجرت شما یا ارائه مشاوره دقیق داشته باشد. با این توضیح به طور کلی مسیرهای مهاجرت را توضیح خواهیم داد.

الف- مسیر مهاجرت از طریق پناهندگی

مسیر پر متقاضی و با احتمال بالای رد درخواست. شخصی که مسیر مهاجرت خود را پناهندگی قرار می دهد بایست دارای شرایطی باشد که در خصوص ایرانیان این پناهندگی شامل پناهندگی سیاسی، دینی و بعضاً قومی است.

اما پناهندگی صرفاً به این سه مورد منتهی نمی شود، بلکه در حال حاضر پناهندگی جنگی از جمله شایع ترین نوع پناهندگی است که کشورهای اروپایی را با مشکل مواجه کرده است و حتی ایران در برهه ای از تاریخ میزبان پناهندگان افغانی بوده است.

در پناهندگی سیاسی، شخص متقاضی باید مستند به اسنادی، ادعای خود مبنی بر اینکه به دلیل حضور در تظاهرات یا انجام اقدامی اجتماعی و بعضاً سیاسی جانش در خطر است و به کشور مقصد اعلام پناهندگی می کند که شاید فرایند پذیرش آن به بیش از یک سال و اقامت کمپ های پناهندگی بکشد.

نسبت به پناهندگی دینی و قومی نیز همین روند باید رعایت شود و متقاضی ادعای پناهندگی خود را اثبات کند. اما وکلای مهاجرت در این مسیر مهاجرتی عموماً موکلی نمی پذیرند چون ممکن است مشکلاتی برای ایشان ایجاد کند، پس در نتیجه شخص متقاضی پناهندگی باید با گرفتن اطلاعات و مشورت از وکیل مهاجرتی یا وب سایت های مربوطه، خود در این مسیر گام بردارد.

 شناخت مسیرهای مهاجرت از طریق مشورت با وکیل مهاجرتی

ب- مسیر مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری مسیر دیگری از مهاجرت می باشد که البته افرادی به این نوع مهاجرت رو می آورند که از توان مالی مطلوبی برخوردار باشند، چون سرمایه گذاری در کشورهای خارجی در بخش های مختلفی انجام می شود مثل: ساخت مسکن، ایجاد یا تاسیس شرکت یا کارگاه، تأسیس استارتاپ و…

البته در کشورهای اروپایی که انجام این مسیر بدون حضور وکیل مهاجرتی متخصص امکان پذیر نیست چون نیازمند این است که وکیل مهاجرتی از تمامی قوانین داخلی کشور مقصد نسبت به سرمایه گذاری خارجیان آگاه باشد، چون بعضاً مشاهده شده، یک خطای یا نقص مدارک از جانب متقاضی ممکن است موجب رد شدن درخواست ویزای ایشان شود.

پس حتی اگر، خود خواهان طی نمودن این مسیر هستید، حتماً با وکیل مهاجرتی متخصص در حوزه ویزای سرمایه گذاری (Investment Visa) مشورت گرفته تا مسیر را گام به گام برای شما تشریح نماید و اینکه ویزای سرمایه گذاری در هر کشور متفاوت است یعنی ممکن است در کشور ایالات متحده آمریکا معیار ۵۰۰ هزار دلار را برای سرمایه گذاری تعیین شده باشد.

اما در کشور استرالیا ۸۰۰ هزار دلار باشد اما با شرایط متفاوت تر از کشور ایالات متحده امریکا که این تفاوت در شرایط است، شخص متقاضی را می تواند در جهت انتخاب مسیر درست اخذ ویزای سرمایه گذاری راهنمایی کند.

پ-مسیر مهاجرت از طریق مهاجرت تحصیلی

این قسم مهاجرت مورد توجه دانشجویان و افرادی که شرایط اخذ ویزای تحصیلی از کشور مقصد را دارند، مناسب است که عموماً دانشجویان با توجه به اطلاعات و سطح زبانی خود با گوگل کردن عناوین مربوطه، اطلاعات مورد نیاز و مسیر دستیابی به ویزای تحصیلی و گرفتن پذیرش از دانشگاه مورد نظر پیدا می کنند، مگر اینکه دانشجو یا متقاضی ویزای تحصیلی توان انجام این کار را هم نداشته باشد که وکیل مهاجرت با توجه به کشور مورد انتخاب متقاضی از میان دانشگاه های آن کشور و با توجه به معیار پرداخت هزینه دانشگاه و هزینه های زندگی، اقدام به انتخاب یک دانشگاه برای متقاضی مهاجرت تحصیلی می کند.

البته پیشنهاد می شود که دانشجویان خود ابتدا با جستجو در وبسایت هایی که در این خصوص وجود دارد اطلاعات خود را افزایش دهند و اگر ابهامی برای ایشان باقی ماند، از وکلای مهاجرت که سابقه اخذ پذیرش و ویزا در آن کشور را دارند، مشورت بگیرند.

مسیر مهاجرت تحصیلی توسط وکیل مهاجرت

ت- مسیر مهاجرت از طریق مهاجرت کاری یا شغلی

افرادی که صاحب تخصص یا حِرف ویژه ای هستند می توانند برای شرکت های خارجی از طریق وب سایت هایی که در این خصوص وجود دارد، درخواست کاریابی خود را برای آن کشور ارسال نمایند تا اگر شرکتی به متقاضی مهاجرت کاری نیاز داشت با برقراری ارتباط و تایید مدارک متقاضی، برای ایشان نسبت به گرفتن ویزای کاری اقدام کند.

که البته اینکه شخص منتظر بماند تا شرکتی از داخل آن کشور هدف، با ایشان تماس بگیرد امری دور از انتظار است و پیشنهاد می شود متقاضی مهاجرت کاری، خود برای شرکت ها ایمیل بزند یا اینکه از تجربه و علم وکیل مهاجرتی نسبت به آن کشور استفاده کند و موقعیت شغلی مناسبی به متقاضی پیشنهاد دهد که در خصوص مهاجرت کاری به مانند مهاجرت از طریق سرمایه گذاری پیشنهاد مؤکد می شود که متقاضی حتماً با وکیل مهاجرت متخصص مشورتی داشته باشد یا اینکه انجام کلیه امور مرتبط با مهاجرت کاری را به ایشان واگذار کند.

ث- مسیر مهاجرت از طریق ازدواج یا ولادت فرزند

اگر کسی اقامت کشوری را اخذ نماید، به همسر متقاضی نیز به تبع ویزای ایشان، اجازه همراهی و ویزا برای ورود به آن کشور را می دهند که در خصوص کشورهای امریکا و کانادا این مورد به مراتب زیاد است و شخصی که اقامت آن کشور را دارد، اگر با فردی ایرانی ازدواج کند، می تواند ایشان را به همراه خود به آن کشور بیاورد و یا در خصوص ولادت فرزند، چون کشورهایی مثل کانادا یا آمریکا معیار اعطای تابعیت بر مبنای نظام خاک (یعنی هر کس در آن کشور متولد شود، تابعیت آن کشور را دارد) حاکم است، پدر و مادر فرزند به تبع فرزندانش می تواند درخواست اقامت و ویزا کنند.

این مورد آخر میان ایرانیان رواج بسیار پیدا کرده است و به نوعی فرزند خود را از ابتدای تولد با پدیده تابعیت مضاعف رو به رو می کنند، چون نظام حقوق ایران نسبت به اعطای تابعیت نظام خون و البته در شرایطی، تلفیقی از خون و خاک است.

وکیل مهاجرت می تواند در صورت ایجاد چنین شرایطی برای متقاضی مهاجرت از طریق ازدواج یا ولادت فرزند، متقاضیان را از قوانین روز آن کشور آگاه سازد چون قوانین مرتبط با ویزای خانوادگی مستمراً در حال تغییر است و ندانستن آنها ممکن است برای متقاضیان مشکلاتی را ایجاد کند.

 ویژگی های وکیل مهاجرت آگاه

 ویژگی های یک وکیل مهاجرت خوب در تهران

الف- داشتن پروانه وکالت دادگستری

البته داشتن پروانه وکالت دادگستری شرط لازم برای اینکه وکیل مهاجرت را دارای تجربه یا تخصص ویژه در این حوزه بدانیم محسوب نمی شود.

اما ممکن است در برخی ادارات یا حتی سفارتخانه ها که وکلا برای ویزای موکلین اقدام می کند، آفیسر مربوطه برای وکیل دادگستری اعتباری ویژه ای در نظر میگیرند که البته در برخی موارد این مورد نتیجه معکوس دارد و اگر آفیسر کنسولگری یا سفارت کشور مربوطه، مطلع شود که مسیر اخذ ویزا توسط وکیل مهاجرت انجام شده، ممکن است حتی پرونده متقاضی را رد کند.

اما به طور کلی شخص نبایست حتماً وکیل دادگستری باشد بلکه موسسات حقوقی هستند که از مشاورین حقوقی با تجربه و مسلط بر قوانین کشورهای هدف، فاقد پروانه وکالت بهره می برند و با اعطای وکالت کاری، انجام تمامی امور را به ایشان واگذار می کنید.

ب- مجوز موسسه حقوقی

بیشتر وکلای مهاجرت از طریق موسسات مهاجرتی فعالیت می کنند، در نتیجه پس مراجعه به این مؤسسات حتماً از صحت و سقم دارا بودن مجوز از ثبت شرکت ها و استعلام آن از طریق گوگل اقدام شود.

تا زمان تاسیس موسسه و مدت فعالیت در حوزه مهاجرتی مشخص شود و خدای نکرده گرفتار در موسسات کاغذی که سرمایه مردم را با وعده و وعید و دروغ های وسوسه انگیز تصاحب می کنند، نشوید.

پ- داشتن مجوز بین المللی

برخی از دفاتر و موسسات مهاجرتی دارای شعباتی در کشورهای خارجی هستند که شما می توانید از نمایندگی ایشان در ایران تقاضای نشان دادن مجوز بین المللی و جستجو کردن آن در وب سایت های مرتبط با موسسات مهاجرتی در آن کشور اقدام کنید که این خود می تواند اطمینان خاطری به منظور انجام درست و صحیح خواست شما دهد.

ت- شناخت و آشنایی با آخرین تغییرات قوانین کشورهای هدف و مهاجرپذیر

یک وکیل مهاجرتی با تجربه و خِبره بایست دانش خود را با جدیدترین تغییرات قوانین مهاجرتی کشورهای هدف بروز کند، چون این قوانین با توجه به سطح مهاجر پذیری آن کشور در هر سال تغییر می کند و بعضاً مقررات سختگیرانه یا سهل تری وضع می کنند و این خود می تواند به وکیل آگاه به این قوانین، کمک کند تا انتخاب درستی برای متقاضی مهاجرت داشته باشد.

ث- دانش مرتبط و داشتن ارتباطات بین المللی

یک وکیل مهاجرت با توجه به حوزه کاری خود بایست از سواد و دانش بین المللی برخوردار باشد و حتی المقدور در رشته حقوق بین الملل تحصیل کرده باشد تا با تجزیه و تحلیل درست قوانین در حوزه حقوق بین الملل خصوصی و داشتن ارتباط با وکلای مستقر در آن کشور، برای متقاضیان نقشه راه منطقی، کم هزینه و با ریسک کم متصور شود.

مزایای داشتن وکیل مهاجرت

مزایای داشتن وکیل مهاجرت در تهران

با داشتن وکیل مهاجرت روند انجام مراحل اخذ ویزا و امور مربوطه در این مسیر بصورت قانونی و کمترین زمان ممکن انجام می شود.

بصورت مستمر می توانید با گرفتن مشورت از وکیل مهاجرت در جریان امور مهاجرتی خود قرار گیرید.

ریسک رد شدن درخواست اخذ ویزا در تمامی مسیرهای مهاجرتی به مراتب کاهش پیدا می کند.

داشتن وکیل مهاجرت و پرداخت هزینه از برای حق الوکاله وکیل مهاجرت می تواند از پرداخت هزینه های غیرضرور پیشگیری کنید.

متقاضیان از سردرگمی در مسیر مهاجرت خارج می شوند.

با ارائه اطلاعات و شرایطی که متقاضی دارد، وکیل مهاجرت بهترین و مناسب ترین گزینه را به متقاضیان پیشنهاد می دهد.

صرفه جویی در زمان متقاضیان در مسیر گرفتن ویزا که این خود به تجربه وکیل مهاجرتی بستگی دارد و ممکن است تحقق خواسته متقاضی را که برای خود مدت زمان سه ساله یا بعضاً بیشتر ترسیم کرده، با وجود وکیل مهاجرتی کاهش پیدا دهد.

نتیجه مبحث

در مجموع افراد متقاضی مهاجرت آگاه باشید که مسیر مهاجرت، مسیری پر فراز و نشیب و با شکست همراه است در صورتی که از مشورت و راهنمایی متخصص امر بهره مند نشوید، در واقع وکیل مهاجرت در این مسیر تاریک چراغی  برای متقاضیان می شود تا بتواند چند قدم جلوتر از خود را ببینند تا از افتادن در چاله یا چاه پیشگیری شود و با رعایت شرایط و ویژگی هایی که برای یک وکیل مهاجرت شمارش کردیم، وکیل مهاجرتی اصلح و مناسب خود را انتخاب تا بتوانند خواست خود را محقق نمایند.

مقالات دیگر

با ما در ارتباط باشید