وکیل ثبت/ وکیل خوب و ماهر ثبتی

شما می‌توانید با به اشتراک گذاشتن دیدگاه و تجربیات خود در انتهای مقاله به گفتمان آنلاین با کارشناسان وینداد و دیگر کاربران بپردازید.

آنچه در این مقاله می آموزیم

دنیای امروز چنان پر مشغله شده است که رسیدگی به برخی از مسائل حقوقی در آن نیازمند مراجعه به یک حقوقدان متخصص می باشد. بنابراین یکی از مهمترین اموری که نیاز به پیگیری دارد، مشکلات حقوقی مربوط به دعاوی ثبتی می باشند. در واقع این مشکلات از دسته پیچیده ترین مشکلاتی هستند که برای حل آن ها باید به یک وکیل ثبتی مراجعه کنید.

وکیل ماهر ثبتی

به چه وکیلی، وکلای ثبتی گفته می شود؟

به وکیلی که فعالیت و تخصص وی در زمینه دعاوی ثبتی باشد، وکیل ثبتی گفته می شود. این وکیل باید بتواند با قوانین به صورت کلی آشنا باشد و دانش و تجارب خود را در این زمینه پیشرفت دهد. این وکیل از همه مهمتر باید از علم حقوق ثبتی بهره مند باشد و به روی انواع قوانین و مقررات ثبتی تسلط داشته باشد. این وکیل باید کل جوانب را در نظر بگیرد و بتواند به راحتی از موکل خود دفاع کند. اشخاصی که با چنین پرونده هایی دست و پنجه نرم می کنند، باید بتوانند به یک وکیل متخصص مشورت کنند.

لازم است بدانید که دعاوی ثبتی با دعاوی ملکی متفاوت هستند و زمانی که فردی برای دعاوی خود قصد دارد به یک وکیل مراجعه کند، باید به این موارد توجه کند تا بتواند با یک وکیل متخصص مشورت کند. افرادی که با این مسائل درگیر هستند، به یک وکیل توامند نیاز دارند تا راهگشای آن ها باشد و بتوانند به پرونده های خود به نحو احسنت رسیدگی کنند. دعاوی ثبتی در انواع متفاوتی وجود دارند که این وکیل می تواند به همه آن ها با توجه به قوانین متفاوتی که دارند، رسیدگی کند.

وکیل پایه یک دادگستری

دعاوی ثبتی چیست؟

شاید برایتان جای سوال باشد که اصلا دعاوی ثبتی به چه معناست. این دعاوی معمولا به دعاوی ثبت املاک و اسناد باز می گردد و می تواند شامل ثبت املاک، ثبت اسناد، اعتراض به ثبت املاک، اعتبراض به تحدید حدود، اعتراض به حقوق ارتفاعی، اعتراض به رای هیات حل اختلاف، تعیین تکلیف اراضی و ساختمان های فاقد سند رسمی و …. می باشند. بنابراین این دعاوی در محاکم دادگستری رسیدگی می شود که می توان آن ها را به صورت دقیق تر، در انواع زیر دسته بندی نمود:

  • دعاوی ثبت املاک که معمولا قبل از ثبت ملک ایجاد شده است و باید در محاکم عمومی حل و فصل شود. به این صورت تحت عنوان اعتراض به ثبت بررسی می شود.
  • دعاوی ثبت و اسناد و ابطال و اصلاح سند که در دفتر املاک صدور سند مالکیت حادث می شود که می توان از انواع آن ها به دعاوی اعتراض افرازی، دعاوی مربوط به اسناد مالکیت معارض و … اشاره کرد.
  • دعاوی مربوط به اجرای اسناد رسمی لازم الاجرا که در آن ممکن است ناظر مجبور به اجرای دستور سند رسمی باشد و یا عملیات اجرایی و اقدامات مربوط به آن

وظایف وکیل ثبتی

از جمله مهمترین وظایف یک وکیل ثبتی می توان به این اشاره کرد که این وکیل باید به انجام امور ثبتی بپردازد. همچنین باید بتواند انجام امور ثبتی را در کلیه کسب و کارها اعم از ثبت شرکت، ثبت نشان و نماد تجاری، ایجاد کلیه دادخواست های مربوط به تشکیل پرونده های ثبتی و … به سرانجام برساند و در آن ها موفق باشد. این وکیل اغلب با اداره ثبت اسناد و املاک کشور سر و کار دارد و باید تمامی مراحل قانونی را طی سند زدن یک ملک انجام دهد. همچنین حق تنظیم کردن سند قانونی یک ملک نیز بعد از مشخص سازی عرصه و عیان یک ملک توسط مهندسین شهری اداره ثبت اسناد؛ به عهده این وکیل می باشد.

از مهم ترین و رایج ترین وظایفی که این وکیل باید انجام دهد، رسیدگی به مسائل مربوط به طلاق، ازدواج و امور مربوط به ثبت احوال می باشد. کارهای مربوط به ثبت اختراع نیز به عهده این وکیل است که باید به بهترین شکل انجام شود. مهمترین مشخصه یک وکیل خبره، این است که از ریزترین جزئیات و قوانین آگاهی داشته باشد و از تسلط کاملی در سخنوری و مهارت نوشتاری عالی بهره مند باشد. این وکیل با اسناد ملکی زیادی در ارتباط است و به همین دلیل باید دارای مهارت نوشتاری تایید شده باشد. در اصل این وکیل موظف است تا برای انجام انواع خدمات، وظایفی را که موکل خود به او واگذار کرده است را انجام دهد.

وکیل خوب ثبتی

حق الوکاله وکیل ثبتی به چه صورت است؟

لازم است بدانید زمانی که یک فرد برای رسیدگی به پرونده خود به دنبال یک وکیل از جمله وکیل ثبتی می رود؛ این وکیل موظف است تا یکسری وظایف مهم را انجام دهد. به این منظور، موکل باید در مقابل این وظایف، به وکیل هزینه ای را به عنوان حق الوکاله پرداخت کند. در این زمان سوال رایج اینجاست که میزان حق الوکاله به چه صورت است. بهتر است بدانید که این هزینه معمولا یک تعرفه مشخص شده در بین قرارداد تنظیم شده موکل و وکیل است. ولی در بعصی مواقع دو طرف به توافق در این هزینه نمی رسند.

در این زمان است که موکل باید هزینه وکیل را با توجه به تعرفه ای که کانون وکلای دادگستری تعیین کرده است پرداخت کند. البته لازم به ذکر است که بدانید، این هزینه می تواند با توجه به میزان تخصص و حرفه وکیل متفاوت باشد. بنابراین اگر وکیلی دارای تجربه بیشتر در امور کاری خود باشد و مدرک و تخصص بالاتری داشته باشد و از دانش به روزتری بهره مند باشد، می تواند با توجه به دانش خود، هزینه بیشتری را دریافت کند. پس می توان گفت این هزینه متغیر است.

وکیل پایه یک دادگستری

گروه وکلای سنا با داشتن ده ها سابقه وکلای در هر زمینه من جمله دعاوی ثبت و املاک و اسناد وکیل متخصص دارد. وکیلی که صرفا در این حوزه فعالیت می کند بیشتر از هر شخص دیگری به امور ثبت اسناد و املاک و دعاوی ثبتی مسلط است و از آخرین آرای اصداری مطلع است و با به روز نگه داشتن اطلاعات خود  بهترین رای را از دادگاه می گیرد.

کلام آخر

رسیدگی به امور ثبتی از پیچیده ترین مسائل حقوقی است که تنها یک وکیل خبره و متخصص می تواند از عهده انجام آن برآید. برای آن که بتوانید با یک وکیل خبره در این زمینه آشنا شوید تا با خیال آسوده پرونده خود را به دست او واگذار کنید، باید به یک موسسه شناخته شده مراجعه کنید تا شما را با بهترین وکلا آشنا کند. به این صورت می توانید با بهترین وکیل در ارتباط باشید و از دانش او بهره مند شوید.

2 پاسخ

  1. سلام .من پدرم بدهی بانکی داشت و در سال ۷۵ با جعل امضا او من و برادرم قولنامه درست کردیم و اقدام به گرفتن سند ملک کردیم . این موضوع رامخفی نگه داشتیم تا اینکه دو سال هست شکایت کرده و مدعی شده ملک را سه دانگ سهمش را فروخته و پدرم متوجه شد که ما چه کردیم ..قصد شکایت داشت ولی مادرم بهش گفت این ملک اخر هم مال اینهاست شکایت نکن پسرام به زندان میفتن…و دادگاهی که برادرم شکایت کرده و حکم خلع ید و‌تخلیه خواسته بود رد شد..حالا دادگاه بهش اجازه مزابده ملک رو داده…من به پدرم گفتم برو شکایت کن من همه واقعیت رو میگم و هیچ مدرکی هم که بتونه داداشم یا من مدعی پرداخت پول به او باشد نداریم …ایا من در دادگاه واقعیت را بگویم دادگاه سند را ابطال میکند که من از این عذاب وجدان راحت شوم؟؟برادرم قول داده بود تا پدر و مادرم زنده هستن موضوع سند را به کسی نگوید حتی پدرم چند بار گفت همه سند گرفتن ما هم برویم سند بگیریم به هر بهانه ای طفره رفتیم و یادش میرفت….و قرار بود یک سوم این ملک را به برادرکوچکم بدهیم که بی حق نماند..اما برادرم قبد همه مردانگی رو زده حتی مادرم سکته کرده راه نمیرود از توخه پاهاش کشیدن انداختن بیرون و دادگاه تجدید نظر حکم را لغو کرد دوباره داخل ملک ساکن شدند…ایا راهی برای ابطال سند هست و‌آن را به پدرم برگرداند و از این عذاب وجدان راحت شوم؟؟ ممنون میشوم…من حاضرم حتی زندان هم بروم حقیقت جعل امضا پدرم و بطور مخفیانه سند گرفتیم را در دادگاه اعتراف کنم.. ممنون میشم راهنمایی کنید چه خاکی به سرم بزنم🌺🙏

  2. سلام از دارایی پیامک آمده که بدهکار هستم رفتم دارایی ملکی رو گفت که بنام من هست ومن بی خبرم و شاید مالک این ملک که ازاشنایان میباشد بنام من کرده حالا هیچ اسنادی ندارم حتی پلاک ثبتی ملک رو حالاباید به چه طریق از مالکیت خودم مطمئن شوم

مقالات دیگر

با ما در ارتباط باشید